Kedves johnblow!
A magam részéről nem szoktam olyan kijelentéseket tenni, hogy "buzibéjemwés", meg "köcsögem3-as". Azt azonban kénytelen vagyok megállapítani, hogy arányaiban jóval több agresszív tahó vezet BMW-t, mint más márkák esetén. Ettől függetlenül továbbra is fentartom, hogy a BMW egy jó minőségű, igazán dögös, szerethető autó.
Számos példával tudnám cáfolni az amerikai autók elmaradottságáról szóló meggyökeresedett tévhiteidet. Ha igényt tartasz rá, megteszem (akár a BMW-kkel történő összehasonlításban is), legalább nem élsz tovább ilyen tudatlanul...
Mellesleg a BMW-t egyáltalán nem tartom innovatív gyártónak. Az pedig az én szememben nem túl nagy erény, hogy egy drága autókat forgalmazó autógyár ütőképes saját fejlesztés híján innen-onnan vásárolja össze az autóiba beépített újdonságainak jelentős részét...
Arra pedig nem kívánok semmit mondani, hogy az Auto Bild és hasonszőrű újságok alapján alkotsz olyan véleményt egyes autókról, amelyeknek még a közelébe sem jutottál. Egy olyan újság ugyanis a számomra egyenlő a vécépapírral, amely képes volt a 300M rugalmasságát ötödik sebességben megmérni és a katasztrofális eredményt közzétenni akkor, amikor az autó köztudottan 4 sebességes. Mellesleg az itteni összehasonlító teszteken a Viper rendre alulmarad a Corvette Z06 és a Mustang Cobra-R mögött - persze ettől Te még tekintsd nyugodtan a Vipert a legversenyképesebbamerikai autónak. :-)
"Te lehet, hogy ebből mit sem érzel, hisz ha a tengeren túlon a sebességmérőd átlápi a 100MPH-t, akkor már elvetemült gyorshajtó vagy, de itthon Európában nemritka a 250KM/h sem. És ezen a sebességen már kiütközik az autó technikai gyengesége."
Látod, itt jönnek a Te újabb tévhiteid. 250 kph sebességnél jóval kevesebbért is elveszik otthon a jogosítványodat. És ne a német példával gyere, mert nem ott éltek, egyébként is Németország ilyen tekintetben kimondottan egyedi eset. Nálunk, Texasban 70 mph a megengedett legnagyobb sebesség. Ehhez képest bemértek majdnem másfélszeres sebességgel és ezért fizettem $200 büntetést. Ez az összeg az itteni jövedelmek arányában annyi, mint otthon 4500 Ft.
"Ja és még1:
Nem hinném, hogy egy 800LE tuning-Viper jobbat gyorsulna, mint a majdnem fele olyan erős pl. Porsche."
Barátom, az, hogy Te mit hiszel, teljesen lényegtelen. Az én szerény 10.45 @ 134 mph időt fut negyed mérföldön, alig több, mint 2 másodpercet verek rá az új Porsche turbora. a, és az autóm nem 800 és nem 1000 lóerős.
Azzal meg ne fárasszál már légy szíves, hogy a Vette nem tud kanyarodni és megállni. A német tesztelők 32.5 méteres fékutat mértek a Z06-nál (erre lett az enyém is átépítve), a keresztgyorsulása veri az összes BMW-ét és a Porsche turboét is.. Hol van ettől a legjobb BMW? 4-5 méterre? :-) Miről beszéltek Ti itt? Röhej, ami ebben a topicban folyik. Így vitázik egy béjemvés? :-))))))
Boró