johnblow Creative Commons License 2001.06.08 0 0 1147
Kedves iNTi,

Mondd, Te nem tudod, vagy nem akrod megérteni, hogy én mit írok? Az elsőn eseten még csak-csak tudok segíteni úgy, hogy tőmondatokat írok, és megkérlek hogy lassan, gondosan olvasgasd. De ha a másodikon sajnos nem nagyon.

Kérlek, akkor most figyelj!

1. Az a mondat, hogy "ráadásul még sosem ment 250-nél gyorsabban..." Nem azt jelenti, hogy a 325ös bmw-m megy annyit. De legfőképpen nem azt jelenti, hogy én ennyivel szoktam száguldozni.
Eddig érted? Mehetünk tovább?

2. Engen nem érdekel, hogy a Vipert mikor tervezték. (de szinte biztos, hogy tévedsz a 60-as éveiddel)Ugyanis lehet, hogy terveztek a 60-as években is Viper név alatt autót, de én a MAI_Legújabb Viperről beszélek. (Hisz tudod melyik! Amelyiken gyakran van két párhuzamos csík, és V10-es, és azt hiszem 8literes. De ha neked úgy gyorsabban beugrik, akkor a Knight Rider Team c. nagysikerű sorozatban is van 1ilyen.... Legalábbis azt hiszem)

3. Engem nem zavar a BMW szidalmazása. Mert elfogultság nélül állíthatom, hogy kiválló műszaki színvonalat jelent. Aki meg szidni akarja, az tegye. Nekem biza nem fog fájni.

4. Az lehet, hogy sok a bunkó BMW tulaj, de erről még nem a márka lesz gagyi. (Értsd: M3-as gagyi ültetéssel, DTM véggel.)

Ha még mindig érted miről beszélek, akkor folytatom:

5. Ha azt mondható, hogy a BMW-sek agresszívak, bunkók, akkor én is mondhatom, hogy az amcsikocsisok öncélú magamutogatók. És egyik állítás sem lesz igaz, mert mindegyik zsúfolt az általánosításoktól.

Ja, és mielőtt megint egy sértődött-kisgyerek válasz írnál, kérlek két dolgot fogadj el:
a, Én nem kötözködni szertnék
b, Magadról mondtad, hogy kevés az IQ-d (amit én nem hiszek el, hisz biztos vagyok abban, hogy te nagyon-nagyon okos kisfiju vagy!!)

Tehát ennek a két dolognak a fényében válaszolj.

Maradok tisztelettel

JB.

Előzmény: iNTi (1145)