Kedves johnblow
Igen, én márcsak egy ilyen mélyérzésű amcsi autos vagyok ... Ugyanis nagyon keményen megkinylodtam, és még most is kinylodok ezért az autoért. És igen, nekem tényleg nincs annyi IQ-m, hogy ne vegyem magamra, ugyanis sajnos általánositottál. Viszont egy szavad nem lehet, mivel Te pontosan ugyanolyan mélyérzésű BMW-s vagy, és sajnos neked sincs ahogy elnézem annyi IQ-d, hogy ne vedd magadra azokat a kritikákat amik itt elhangzottak ... Engem szintén ugy zavar az amcsi auto szidalmazás mint Téged a BMW szidalmazás, hogy egy ilyen jó gépeket mint ezek, igy a sárba tiporják, és ugyanugy jogom van megsértödni ezekolvastán mint Neked, vagy nem ? A kritikát birjuk, és nem is válaszoltam volna, ha nem azt irod, hogy képmutató, és beképzelt-önmutogatók lennénk ! Nekem semmi bajom a BMW-vel (legalábbis eddig nem volt, eltekintve néhány BMW tulajatol), és az is kétségtelen, hogy a régi (!) Viper nem üti meg azt a király kis szinvonalat mint amit egy vadiuj BMW, vagy Porsche. Főleg azért nem, mert a Dodge Viper-t nem a 90-es években tervezték, hanem még a 60-as években tervezte maga Shelby. Csak a 90-es évek elejére valosult meg !! Viszont egy Corvette röhögve megy 300-at, méghozzá teljesen stabilan, biztonságosan, és szerintem pontosan ezért is nem emlitetted meg. Én örülök, hogy a géped megy 250km/h-t, és sok szerencsét is kivánok hozzá. Itt szeretném felhivni a figyelmedet, hogy 250-nél szabad lassabban is közlekedni, még itthon is ! Engem egyáltalán nem érdekel az a sebesség, mivel én ezt a kocsit szeretem, és élvezem ahogy megy, én nem ugy választottam meg a kocsimat, hogy melyik megy a leggyorsabban, az meg kifejezetten nem is érdekel, hogy 200-220-nál nem is megy többel. Én nyugodtan megyek 130-160-at (én márcsak ilyen unalmas, gyáva ember vagyok), és hidd el, én is odaérek ahova Te, csak ha esetleg valami nem stimmel az autoval, (ugyanis tudom, hogy fáj, de sajnos a BMW-k sem tartanak örökké) akkor nem repülök el az útról azonnal, és halok bele ...
Üdv
iNTi
u.i.: Azt még megjegyezném, hogy azért vannak rengetegen előitélettel a BMWsekkel szemben, mivel az ember minősiti a kocsit. És ugye, ha állandóan azt látjuk mi halandok, hogy legtöbbször egy BMW pofátlankodik, hajt, szlalomozik, farolgat, száguldozik közveszélyesen, akkor sajnos elkerülhetettlen, hogy az emberek elöbb-utobb általánositani fognak. Ez sajnos igaz az amerikai autosokra is, és az összes Japán/EU/USA, és mindenféle más autosokra is ... Azért mert a gépetekkel meg tudjátok azt csinálni, még nem kötelező csinálni is !