johnblow Creative Commons License 2001.06.08 0 0 1144
Üdv fijjuk (lyányok).

Tegnap egy kicsit felpaprikáztam a hangulatot :-)

Annyira jó, hogy itt ilyen sok mélyérzésű amcsiautós van. (külön kiemelve iNTi-t):-)

Szerintem arról van szó, hogy Ti nem bírjátok a kritikát. Én (aki nem agresszív, de BMW-je van) nap, mint nap hallgathatom, hogy "így a buzibéjemvés, úgy a köcsögem3-as, stb.." jellegű építő kritikákat. Persze sokan áludvariasságból hozzáteszik, hogy "tisztelet a kivételnek". Én a mondandómban nem tettem hozzá, mert ha valakinak van annyi IQ-ja, hogy nem veszi magára, az nem sértődik meg. akinek pedig nincs, az magára vessen.
Én tartom magam annyira értelmesnek, hogy nem sorolom magam a 6elemis cigányBMW tulajok sorába. Tehát nemis igen lehet ezzel megsérteni. (Max. egy kicsit bánt az állandó általánosítás) De leginkább csak elkeserít, hogy milyen rossz a vélemény egy kiválló bajor autóról.

És aki nem olvasta volna kellően figyelmesen az ominózus "felpaprikázó" hozzászólást, azok kedvéért megismétlem újra : "Elfogadom, hogy lehet szeretni egy amcsi gépet" (sőt, a 70-es évek végi Camaro az egyik kedvencem.), de akkor is fenntartom (kedves Boró12!!), hogy elmarad a technikai színvonal a mai napig az élmezőnytől. Te lehet, hogy ebből mit sem érzel, hisz ha a tengeren túlon a sebességmérőd átlápi a 100MPH-t, akkor már elvetemült gyorshajtó vagy, de itthon Európában nemritka a 250KM/h sem. És ezen a sebességen már kiütközik az autó technikai gyengesége.
(Példaként említhetnék egy olyan összehasonlító teszet, ahol a 300km/h közelében járó sporkocsikat tesztelnek (Porsche, AMG merci, Ferrari, Alpina BMW, Viper. Itt feketén fehéren leírják, hogy a Viper nem üti meg még a 90es évek elejei követelményeket sem.) Ismétlem: Lehet, hogy te ezt sosem fogod megtudni, megérezni, de legalább hidd el azoknak akik nálad ehhez jobban értenek.
FONTOS: Kéretik erre nem úgy reagálni, hogy "honnét tudod, hogy én mit tudok, mentem már 300-al soxor, tudok én mindent jól..." és hasonló mélyérzésű, ám kevésbé építő válaszokat.

JB, aki senkinek sem akart a lelkébe gázolni, és ráadásul még sosem ment 250-nél gyorsabban (tehát gizda! )