BadGe Creative Commons License 2001.06.08 0 0 943
Ejj Gyuri, ugye te azért nem irodalmárnak vagy költőnek készülsz. Na mindegy is, látom szükséged van ismét egy kis szapulásra, hogy legyen mire reagálnod. Hát tessék: (A csúnya szavakat egyszerűen csillagokkal helyettesítem, ki-ki a jóérzéséhez mérten behelyettesíthet)

A ****** ** ** ** * **** hogy *** **** **** ** *** egy *** *** *** *** ********** *** **, **! **** de **** , ** ****** **** ********** *** *? **** **. ***** Azta ***** ** *** ****** *** ***** * ***** .

hű, remélem a moderátorok elsiklanak felette...

Ami a varázslást illeti, kedvező esetben mindenki az alapoknál kezdi. Én a régi varázskönyveimet persze már polcra tettem és mostanában inkább már a saját igéimmel írom teli az új könyveket. A régiek közül egynémelyre jószívvel emlékszem vissza, másokat megmosolygok.

De hát így van ezzel mindenki, először járni tanul meg. Amíg az nem megy, addig hiába is mesélik neki milyen repülni... :)

(jajj, most jut eszembe, hogy valószinűleg úgyis félreérted és utóbb még mindenféle léggömbökről kezdesz el regélni, de nem baj megszoktuk már.)

Tulajdonképpen ezeket a fórumokat a billentyűzetgyártók találták ki, hogy a jónép gyorsabban használja el a gombokat. Tutti üzlet.

Mostpedig indulok Kecskemétre, lesz ott pénteken egy Nato hadgyakorlat F16 vs Mig29. Kipróbáljuk az Ae-ramaty-ot harc közben :)

Ge.

Előzmény: Vgyuri (933)