Gilbert Creative Commons License 2001.06.07 0 0 1131
iNTi!

Wow!

NO comment! Ebben azt hiszem benne van a lenyeg de rendesen! Tokeletesen igazat adok neked!

Tudod erre en csak egyetlen dolgot szoktam mondani. Majd ha a zselezett feju takony a sajat keresetebol veszi a "nigger benzet" akkor szoljon valamit. Mas f@szaval ugyanis nem nehez a csalant verni.
Miert van az - ha visszaolvassatok lathatjatok ti is - hogy egy egyszeru es szimpla megjegyzesre milyen hangnemben jottek a valaszok a " dojcsland oldalrol. Mondjatok meg kinek es miert allna erdekeben, hogy egy ilyen piti dolgot mint "mennyit fogyaszt szazon" hazugsaggal palastolna el? En sem kerdojelezem meg ha azt irja valaki az M3 8 litert eszik. Sosem vezettem nincs sajat tapasztalatom. De nem allok le, hogy " na menj a fenebe ne gurits itt ".

En ugy erzem inkabb a ti oldalatokrol jon ez az melyrol fakadt gyulolet az "amicar"al szembe.
Miert ne lehetne valaki buszke az autojara ugy, hogy leirja az adatait? Ugyanis van mit leirni!
Egy 318i Bomosnel nem sok!

Valahol korabban leirtam a velemenyem errol. Sokaig Merci imado voltam. De mint mindennel ezzel is ugy van az ember, hogy a "puding probaja az eves" Ha rajoszz van jobb, megbizhatodd, szebb, es raadasul olcsobb is ki az a marha akinek a dragabb, szarabb, csunyabb kell?

Akinek meg annyi agya van, hogy a sajat szemenek se hisz az doljon ki a bomos jobb oldali ajtajan a forditott beszbolsapkajaban:-))

Gilbert

Előzmény: iNTi (1127)