Üdv !
Huhh azért itt most nekem is bele kell szolnom, mivel érint a téma, sőt megsért !
"De, hogy a legnagyobb fokú képmutatás, és beképzelt-önmutogatás egy 20éves lepukkant caddy/camaro-val járni az biztos."
Azthiszem ez most kicsit kiakasztott ! Nekem egy 1978-as Chevrolet Camaro-m van, és nemtom milyen jogon állitod pl rólam, hogy képmutató vagyok ?!?! Ismersz ?!? Én ezt a kocsit azért vettem, hogy ÉN (!) jól érezzem magamat ! Tehát NEM A TE KEDVEDÉRT, és nem mások kedvéért ! Miért, Te a hiper-csoda "detuschland über alles" gépedet csak azért vetted, hogy mutogasd magadat ? Továbbá, a BMW/Porsche/Benz autosok között már bocs de sokkal több képmutató alak van mint köztünk, már csak a kocsik száma miatt is ! Már ne is haragudj, de ne akard nekem bemesélni, hogy egy 2x éves kis kopasznyaku fiatalemberke az ültetett, sportkipuffos Bömösében nem azért dönget 120-al a körúton, és közben üvölteti a tuc-tuc zenéjét, mert nem akar feltünni ! A Porsche tulképpen mire is jó még a mutogatáson kivül ???? NE a 2000-es Német "AUTO csodákat" akard összehasonlitani egy 20 éves konstrukcioval ! Ha már hasonlitgatni akarsz, akkor ott van, hasonlitsd össze a 70-es évek pl Caddyeit a 70-es évek Mercieivel. Most meg a mostani tulárazott Merciket a Caddykkel. Azok a kezdetleges BigBlock-ok amikröl meg beszélsz a maga idejükben igencsak porig gyaláztak mindent ! Még most is akkora nyomatékokat produkálnak, hogy az félelmetes ... A fogyasztás igen, rendben van elismerem, sok ! Viszont áruld el, egy ugyanakkora köbcentis csoda BMW, vagy csoda Merci mennyit is fogyaszt ? Megmondom: UGYANANNYIT MINT AZ AMERIKAI SZAR !!! AZ AMERIKAI AUTOT ÉN VÁLASZTOTTAM MERT IMÁDOM, AKÁRCSAK TE A GERMÁN AUTOCSODÁDAT !!!!!!! ÉN NEM FIKÁZTAM A TE GÉPEDET, EZÉRT NINCS JOGOD ENGEM SÉRTEGETNI !!! Semmiképpen nem azért vettem, hogy Neked és az utcán a többi öntelt fikázo Németauto imádoknak mutogassam (annak ellenére, hogy TUDNÁM!) azt, hogy az enyém jobb, gyorsabb, erősebb !!! Az, hogy eljárt felettük az idő korántsem ad neked jogot arra, hogy szarrá fikázd őket !!! Mit szólnál, ha én most igy szimplán elkezdeném irogatni, hogy mi a véleményem a Német Autogyártásrol, meg ugy általában elkezdenék irni a Német hozzáállásrol a nem a Németek által a világraszart kocsikrol ?! Továbbá, már ne is haragudj, de létezik egy olyan csoport is akik nem mint a birkák vásárolják a vadiuj tömegautokat, hanem nekik más tetszik, és ha az a más öreg, nem restek megvenni, és restaurálni. Te mikor csináltál ilyet ? Fogadni merek, hogy SOHA ! SŐT ! Eszed ágába sem jutna akár az ISTENI Német régi csodák közül is egyet megvenni és felujitani ! Öszintén sokkal többre tartok egy olyan embert - eszem ágában sincs fikázni -, és becsülöm, aki akár megvesz egy régi Volga-t is, és gyönyörüen felujitja. Tudod azokat, akiket Te és az olyanok mint Te amikor találkoztok, kiröhögtök, és hülyéztek ! Mire becsüljek egy nagyszáju ujgazdag popperköcöt aki az apuciék pénzén megveszi a vadiuj hipersportautokat, és a dizsi elött feszit a diszkoscsajoknak ? Engem öszintén nem érdekel, hogy miért is irtad azt amit irtál, látszik az elfogultság az irásodbol. Légy szives legközelebb ne hülyézzél le mindenkit, csak azért mert jól esik ...
"JB, akinek gyárilag van a 325i előtt az M-betű."
Akkor ezt itt most minek nevezzük ? Ez nem egy nagyképü beképzelt felvágás ?
Üdv
iNTi