zAcsKO Creative Commons License 2001.06.07 0 0 25
Ja én is írtam volna tegnap szidalmakat, de az index szarozott velem is.
Szóval, most leírom amit tegnap akartam:

Bicskei annak ellenére hogy nyertünk, megint megmutatta, hogy mekkora hülye. Ugyanis "kiváló" taktikai érzékét jól jelzi, hogy éppen le akarta cserélni Korsós Attilát amikor az gólt lőtt, hmm. A végén pedig gólparádét rendezhettünk volna a széteső Grúzok ellen de Bicsek erre úgy átszervezte a csapatot, hogy nemhogy gólt nem lőttünk, de inkább kaptunk egyet.
Jó, az igaz, hogy 4:0-nál próbálgatni kell más játékosokat is, de könyörgöm mi a francnak kell Dombit erőltetni, ha nem tud válogatott szinten focizni és ezt minden meccsen bizonyítja? Ott volt a román meccsen jól játszó Sowunmi, akit igazán behozhatott volna a Dombi helyett.
És , hogy nyertünk az a bicskei érdeme volna? A francokat.
Egyszerűen azért ment jobban a csapatnak mert megszabadultak attól a lelki tehertől ami a VB-re kijutásra való esély jelentett számukra, most hogy már elszálltak reményeink felszabadultan tudtak focizni. Meg a grúzok is elcseszték a meccset azzal, hogy nem az ellenünk jól alkalmazható betömörülő védelmet alkalmazták, hanem sokszor kinyíltak hátul. Bicskeinek semmi köze nincs a mai jó teljesítményhez.
Azt mindenesetre elérte a rohadék, hogy egy jódarabig tovább kapja a zsíros össszegeket.
Ja és a hülye Mátyus is visszaásta magát a csapatba, pedig ami 101%-os ziccert kihagyott az nem volt semmi. Ja hogy lőtt egy gólt? Kit érdekel, ha többet ront mint használ akkor nincs helye a csapatban.

Előzmény: Campi (21)