Carl Creative Commons License 2001.06.05 0 0 2445
>>1. Miért mondta Braxton, hogy 30 évre ott ragadt a Földön, hiszen a Future' s End második
>>részének (mikor a Voyagert visszavezette a 24. sz-ba) a végénél nem ismerte Janeway-t,
>> tehát nem is töltött a földön semennyi időt?
>Miért kéne ismernie Braxtont attól, hogy az a Földön volt? Te ismered az összes többi
>Földlakót?
Azért, mert a 20. században a Földön találkozott vele. Janeway Braxtontól tudta meg, hogy az a fickó a ki a gonosz játszotta (isten tudja mi volt a neve) megszerezte az időhajó roncsait.
Tehát: Braxton panaszkodott, hogy eltöltött 30 évet a Földön.->A Földön találkozott Janeway-jel. ->Miután a Voy elpusztította az időhajót, megváltozott az idővonal, tehát Braxton nem jött vissza a múltba -> Mindenki boldog. -> Braxton visszajön a múltba.(nem az a Braxton, akiről az előbb beszéltem), és visszaviszi őket a 24. sz.-ba. ->Ekkor mondja azt Janeway, hogy "Üdvözölöm Braxton kapitány!" és Braxton visszakérdez: ismerjük egymást?

Na ez nem stimmel. Ennek a második Braxtonnak "tudnia", hogy 30 évet töltött a Földön.

>>2. 7 a film elején a dokkban lévő Voyager-en próbálta hatástalanítani az idődiszruptort, a
>>második(3.) küldetésénél pedig a szabotőrt akarta elkapni, mikor az el akarta helyezni az
>>cuccot egy kazon támadás után. Most akkor mikor került a hajóra a disztuptor? A dokkban,
>>vagy a kazon támadáskor?
>Mindkétszer :)
>Illetve a történet közepén asszem megakadályozták az első elhelyezést, ami először
Ez nekem nekem kimaradt. Pedig kétszer láttam :)

>>6. Ügyesen megoldottak (legalábbi szóban) 7 visszaküldését a saját idejébe. Azt mondta a
>>29.sz hadnagy (nevezzük Rabb hadnagynak, a magyar hangja végülis az volt :) ), hogy
>>7/9-et visszaintegrálják saját idejébe. Kár hogy akkor már a Voy sajnos darabokra volt >>robbanva.
>Hogy lett volna? A végső időszálban egyszer sem helyezték a hajóra a diszruptort.
Hmm. Ez igaz.

Egy a lényeg: Nem értünk mi ehhez... :)

Ezektől a kérdésektől függetlenül szerintem is jó rész volt. Épp ezért gondolkodtam el rajta.

Előzmény: Timna (2441)