Carl Creative Commons License 2001.06.05 0 0 2435
Pár kérdésem ami felmerült a Relativity közben.

1. Miért mondta Braxton, hogy 30 évre ott ragadt a Földön, hiszen a Future' s End második részének (mikor a Voyagert visszavezette a 24. sz-ba) a végénél nem ismerte Janeway-t,
tehát nem is töltött a földön semennyi időt?

2. 7 a film elején a dokkban lévő Voyager-en próbálta hatástalanítani az idődiszruptort, a második(3.) küldetésénél pedig a szabotőrt akarta elkapni, mikor az el akarta helyezni az cuccot egy kazon támadás után. Most akkor mikor került a hajóra a disztuptor? A dokkban, vagy a kazon támadáskor?

3. Nagyjából értem mi az az idővonal, de az időkerettel nem tudok mit kezdeni. Ötletek?

4. Kiváncsi vagyok hogy a Braxtonokat hogy fogják elítélni. A 29. sz Braxtonnal nincs nagy baj, a saját idejében elítélik, igaz, egy még el nem követett bűntettért. Azonban a szabotőr Braxtonnal mit csinálnak? Visszaküldik a saját idejébe? Vagy megtartják maguknak.
Új szakmák vannak kialakulóban: Időjogász,időbíróság ;)

5. Fura dolog volt az maximális időutazások számának megkötése. Nem értem, hogy amikor 7-t harmadszor elhozták. miért nem 0-ról indult a számláló.

6. Ügyesen megoldottak (legalábbi szóban) 7 visszaküldését a saját idejébe. Azt mondta a 29.sz hadnagy (nevezzük Rabb hadnagynak, a magyar hangja végülis az volt :) ), hogy 7/9-et visszaintegrálják saját idejébe. Kár hogy akkor már a Voy sajnos darabokra volt robbanva.
(Gondolom sokak szívét melengette a látvány... :) )