sófelhasználó Creative Commons License 2001.06.05 0 0 671
Sziasztok, lányok!
Nem akarom elkiabálni, mert múltkor is felelőtlenül ígérgettem, de bevésettem a férjem naptárába, hogy péntek este gyerekre vigyáz, én meg bulizok, remélem, nem tör ki addig kormányválság, és tényleg tudok menni (és a Mongolian nekem nagyon kényelmes is).

Kriszi, szeritnem örülnöd kellene, hogy válaszott valami sportot a fiad, ráadásul a küzdősport a legjobb, amit fiúknak ki lehet találni: minden energiájukat, agrssziójukat kiélik, és mellette fegyelmet tanulnak, és nem utolsósorban izmosodnak, erősödnek fizikailag is meg önbizalmilag is. Én alig várom, hogy MArcit beirassam karatéra, nagyon jót tenne neki, de csak 6 éves kor felett ajánlják.

Andrea, a szél általában tényleg nyűgössé teszi a gyerkőcöket, nálunk is bejött MArcival a szél=hiszti nap (Benedek kevésbé érzékeny rá, szerencsére).

Üdv minden GYES-betegnek, remélem, jól bírjátok magatokat (én negyedik napja nem mozdultam ki, még ma is elég ramaty az idő, hogy sétálgassak Benedekkel, de délután úgyis kénytelenek leszünk elmenni az oviba, úgyhogy most nem vagyok -annyira- beparázva).
sófel