Ma, azaz kedden számolok be az 1. heti eredményekrol. Tegnap reggel az egy héttel ezelottihez képest 3 kg-val voltam kevesebb. (mondjuk nekem ez már a negyedik hét volt)
Péntek este: minden nagyon jó és szép volt, kivéve:
A Marcello nevezetu egységben voltunk a Bartók Béla úton. Életunt, míszpicsa felszolgálo "lány", aki miatt akár éhen és szomjan dögölhet a kedves vendég. Salátával kezdtem, paradicsomot, uborkát, póréhatymát és gombát válogattam összeg francia öntettel. Ez utóbbi valami ecetes löttyöt fed, amelyben kockára vágott póré(?) vagy valamilyen zöldhagyma úszkál. Díszítés képpen tettem rá egy pöttyöt a rokfortos öntetbol, ami meglepú módon víz és NEM joghurt alapú volt.
Már majdnem végeztem a saláta lapátolással (az adag 2/3-át ettem meg) mire végre megjött az ananászturmixom (2 dl), mely az alábbi komponenseket tartalmazta:
0,5 dl víz
1,0 dl tej
0,2 dl ananászkonzerv leve
0,2 dkg cukor
0,1 dkg ananász
1 db zöld színu szívószál
DE: a hofoka megfelelo!!!
Bambino, azaz gyerek pizza: vastag tészta, 1 (!!!!!) szelet túrista szalámi sonka gyanánt, 16 (és ezt én számoltam meg) kocka ananász. A sajt csak dekor szinten szerepelt a tetején és a pereme kb 1,5 cm szélességben csont üres volt. Még szószt sem kentek oda.
Távozáskor 13,- Ft jattot adtunk:-)))
Összegzés: a marcello nagyon jó hely, ha a fogyókúra során keresi föl az ember. De ha vacsorázni vagy ebédelni akar valaki egy jót, hát akkor nagyon-nagyon messzire kerülje el!!!
Ezt a sok szart leszámítva mi jól éreztük magunkat, ugyanis jól AKARTUK érezni magunkat. Ay egészben az a legszomorúbb, hogy ez egy nagyon klassz kis hely volt. 90-ben nyílt és a tulaj még mindig ugyanaz. De akkor mi a fene történt itt?