kozakz Creative Commons License 2001.06.04 0 0 34
Hungaria? Mire gondolsz a Hotel mentholos idoszakra? ott azert eleg kemeny lenyulas volt az elodoktol. Bartha Tomi meg mar nem el sajnos :(
Bar ettol meg ezreket erdekelhet..

En mondjuk omegas vagyok, de el kell ismernem, hogy az este legjobb produkciojat az Illes nyujotta. Pasztori Zoli hihetetlen jo volt. olyan elemi erovel hozta a beateket amit egyik dobos se tudott utanna csinalni az este. Sajna Ciki kicsit gyengebb volt talan mint 2 eve.

Hat igen a Kobornak mar tenyleg nem megy jol az enek. Vissza hallgatva a koncertjuket szinte majdnem minden szamban a 2 vokalossal enekel vegig.

A Metrot nem tudtam hova tenni. Jobb lett volna Skorpio plays Metro-nak hivni a bulit. A Papp Tomin kivul mindenki ott volt a Skorpiobol :)

A napok ota folyo Presser - Laux - Somlo storyt meg nem ertem. Nagyon penz szaga van a dolognak. Ha az Omega annyira akarta oket mint amennyire mondja akkor adjon zsebbol valami let nekik. Ha keves lovet kaptak fejenkent a zenekarok (ezt ketlem) akkor a Piciek is megertettek volna, hogy nincs love, ez van. Ha meg sokat akkor meg abbol juthatott volna masnak is nem? Vagy meg se akartak annyira?

Előzmény: attus (33)