hkr Creative Commons License 2001.06.01 0 0 72
Sziasztok!

A következő érdekes helyzet elé vagyok állítva. Nekem egy Felicia 1.3 -am van, most lesz két éves. Még mindig nyögöm a részleteket, most viszont újabb kölcsönt tervezek felvenni - lakásra. Tehát számolgatással telnek a napjaim.

Bementem Porsche-szalonban, kérdeztem, miként szabadulhatnék meg kamat- és részletterheimtől.Megtudtam, alapvetően három lehetőségem van. Vagy kifizetek egy milliót és elbúcsúzunk egymástól, vagy kifizetek ötszázezret és felér csökken a még kifizetni valóm, vagy fizetek 500 ezret, odaadom nekik a Feliciát, átülök egy Fabia Sedanba, és fizetek továbbra is ugyanannyit havonta, mint eddig...

Hmmm. Azzal is számolgatok, hogy a futamidő végén mit ér majd az ötéves Felicia. Szóval ez a Fabia Sedan variáció elgondolkodtatott. És a helyzet az, hogy nekem tetszik a kocsi. Nekem a lépcsőshátúak jobban bejönnek mint az ötajtósok vagy a kombik, de kisméretű Sedanban a Fabia messze a legszebb.

Minőséget, használhatóságot nem tudok, mert nem próbáltam ki, de ha legalább annyira kényelmes, megbízható és problémamentes autó, mint a Felicia, akkor nem sokat fogok szerintem gondolkodni. Mit kapni még kb. ennyi pénzért a Porsche-csoportnál?