Paoloragazzo Creative Commons License 2001.06.01 0 0 222
Elsősorban szeretnék elnézést kérni minden sváb származásútól, és azoktól akiket megbántottam.
Ez valóban bunkóság volt, mégha nem is gondoltam komolyan csak indulatból írtam.

Akkor most mi ez a szánalmas sváb ellenes kirohanás haver? Én igenis büszkén vállalom a származásom és büszke
vagyok arra, hogy anyanyelvemen kívül (és itt főleg a génekre célzok) nincs sok közöm a magyarsághoz, így nem kell
égjen a pofám a szar trágya kultúrátok végett. Tudod mitről beszélek ugye? A szar jimiről a vérgagyi szemét dáridóról
és az ócska szar szemét klónjaikról. Majd akkor leszek büszke a nem létező magyarságra, amikor a lakosság
túlnyomó része elhatárolja magát ettől az igénytelen műnépi kúltúrmocsoktól. De
magnyugtatlak nem fogja. Mert - tetszik vagy nem -,ez a szintjük.

Hakkeró-kokkeró, ha neked a Magyar kultúra egyet jelent Jimmyvel, Lajcsival és a dáridóval, akkor már értem miért tartasz itt.

Tudod sorolhatnám itt a költőket Aranytól egészen Romhányi Józsefig, idézhetném Pilinszky négysorosát, ami (szerintem) a világirodalom egyik
legszebb alkotása (engem kevés dolog érintett meg annyira), Romhányi zseniális rímeit, vagy akár Faludy Villon átköltéseit.
Hivatkozhatnék világhírű építészekre, Steindltől Makoveczig, fantasztikus alkotókra Zsigmond Vilmostól Jankovics Marcellig.

De egy olyan parasztnak, akinek a Mgyar kultúrából
csak dzsimi jutott el, magyarázzon a kurva anyja, aki világraszarta!!!!

Takarodj az országból!!