Üdvözletem,
Ja, tényleg érdekel a Manson-szám. Az SS Rabe mailcímére el is küldheted. Előre is kössz. A múltkor, mikor Pesten jártam, láttam a legutolsó Manson-lemezt a CD-pincében 2000 forintért:) Majdnem megvettem, de aztán mégsem, pedig szinte originál volt, megérte volna.
a Holy
Wood a pokol.A második, a Mechanical a mennyország, az űr.A harmadik, az Antichrist pedig a beteljesülés
Mi ez a fordított sorrend? Vagy mégis inkább a pokol felé haladunk?;-)
Draculnak utánanéztem, sajnos ez az egyetlen hosszabb kaliberű a kb. 5 hozzászólása közül.
Valóban.Ez tkp. a carpe diem szemlélet alapja (mondjuk én nem szeretem ezt az irányzatot).De én nem ezeket az apró változásokra céloztam, hanem az igazán nagyokra, amelyekből csak pár akad az ember élete folyamán.
Nem t'om hogy jött ide a "carpe diem" szemlélet, de az engem is eléggé irritál. Jól van, értem mire gondolsz, bár ez is személytől függ. Van aki kitartó és makacs, és egyáltalán nem hajlamos a hirtelen pálfordulásra(mint pld én;)), tehát az ilyeneknél az átalakulás olyan lassan és észrevehetetlenül zajlik le, hogy egyáltalán nem hasonlítható a halálhoz.
i hate what i have become to escape what i have been
Ez nekem is tetszik:) Olyan mintha Manson is hinne az egykorvolt "Aranykorban";-)
És a pénz korántsem ayért kell hogy nagyobbat röffentsek, hanem azért mert vannak elképzeléseim amiket mindenképp be akarok telsesíteni.Utazás, jó autók: alapszükségletek.
Na ja. De ilyen elképzelései mindenkinek vannak...;-)
De az alapvető szükségletek kielégítése jóval könnyebb.Pl. a kajaszerzés, mindennapos túlélések, menekvés a kardfogú tigris elől stb
Igen, de kb ötszázszor annyi egyéb szükségleted van, mint egy ősembernek, tehát ugyanott vagy. Lehet hogy kevesebbszer vagy éhes, de pld. már egy kevésbé ízlő kaja is éppúgy el tudja venni a boldogságodat mint az ősemberét az éhség.
Nagyon fordul a kocka.Csak azt ne mondd hogy a pénz nem boldogít :D
Nem is mondom:) A pénz jó ha van, de nekem annyit nem ér meg, hogy rabszolga, vagy korrupt mocsok legyek miatta, mert akkor nem tudnék a tükörbe nézni.
És szintén nem akarok napi 8 to 17 ledolgozni húsz éven át.De tétlenül sem akarok ülni egész nap és siránkozni hogy ez kell meg az kell
Én nem is siránkozom. Mindenki eldöntheti, hogy neki mi a fontosabb: a teste, vagy a lelke;-) Nem kell félreérteni!;-Đ
Úgyérted, hogy meghalni olyasmiért amiben hiszel?Amiért érdemes? :)) Amiért meghalni érdemes azért élni is érdemes (22-es csapdája).
Én jobban szeretem azt a verziót, miszerint ha nincs semmi amiért érdmes meghalni, akkor élni sem érdemes...
Ki beszél kenyérről? Kapnak ők is puskát vazz.Demokrácia van vagy mi.
Jó, akkor legyen nekik is puskájuk. Akkor sem tetszik, szar az egész. Olyan mű-háború lenne, ami szart sem ér.
És az Antichrist album utolsó dalának utolsó mondata: "when all of your wishes are granted, many of your dreams will be destroyed."
Ez tetszik:)
De tényleg: minden vágy teljesülése után, egy rövid, múló boldogságérzet után az üresség tör rá az emberre, nincs már miről fantáziálnia. Az embernek akkor van vége, ha minden vágya teljesült.
Vagy nem?
Na, szíjjá sok kendert, aztá' írjá valamit!
Üdv: Rabe