vomitné Creative Commons License 2001.06.01 0 0 650
Sziasztok,

hú, jó sokat írtatok, míg nem jártam erre. A nagylány ovijában voltunk gyereknapozni, bankba kellett rohangálni, kaptam sürgős fordításra valami iszonyat :-( műszaki szakszöveget, de megküzdöttem vele :-)) Nem sok időm volt gyes-betegnek lenni. ;-)

A szülinaposoknak utólag is nagy gratula!

vickie: nekem is voltak nagyon nagy álmaim, szabadiskolába jártam, rengeteget rajzoltam, mikor Párizsban jártam egyetemre (amúgy bölcsészkarra), akkor ha kis időm volt rohantam az ecsetért, azt mondták tehetséges, kiállításon vettem részt. Aztán rájöttem, hogy igen-igen, de annyira nem nagy dolog, amit én tudok, persze nehéz volt belátni, bevallani magamnak még nehezebb (most is), így jött az írás, ami bejött úgy néz ki. Valahol kifejező eszköz ez is, tehát úgy érzem így most jó. Jártam én is kereskedelmi főiskolára, két félévig bírtam, aztán rájöttem, hogy az nekem soha nem fog menni. Most a gyerekekkel nagyon jó - na jó nem mindig felhőtlen - de élvezem ezt is. Nem tudom mi lesz később, nekiestem tavaly a pedagógiának, lehet, hogy azt is tudom használni később... Ez a teljesítmény orientált világ amúgy sajna már az oviban is ott van :-((. Középső csoportban minimum 2-3 különórára járnak ezek a 4-5 évesek is. Anna még csak kiscsoportos, nekik nagyon jó óvónénijük van, egyelőre ügyesen kiszorítják a versenyeket a kicsik mindennapjaiból, de ez nem a tisztelt szülőkön múlik :-(.

tamara: mi Zebegénybe járunk, nagymamáék nyaralójába, de Nagymaroson is van rokonság, nagyon szeretjük :-)), lehet, hogy már összefutottunk ott?

Andrea-r: Magyar Hírlap, gazdasági rovat, most babás újságokba írok, illetve Benjámin születése óta nem nagyon, most igyekszem újra felvenni a fonalat. Amúgy mikor Anna 6 hónapos lett, egyszerűen elküldtem nekik pár cikket, önéletrajzot, megkerestem a főszerkesztőt, azt mondta ok., tetszik, amit csinálok. Hát így történt.

Elnézést a hosszúságért, most volt egy kis időm, mindenkinek kellemes hosszú hétvégét
sziasztok
Melitta