SzaboZE Creative Commons License 2001.06.01 0 0 69
McFart: Milyen halogen cuccra gondolsz? Szerintem érdemes lenne a foncsorozást felújíttatni, az sokat segít. A tetőablak szerintem nem téma, ez mindenkinél más, tehát acc neki zsirt ahol látod, hogy mocorog valami :). A pólus centerben 626-hoz is van könyv. Az izzócsere... Igen ez egy bosszús dolog lesz. Nekem a baloldali index visszajelző lámpám hőmérsékletet is mér! :) Ha van 25 fok akkor működik, ha nincs akkor nem :) már vagy fél éve húzom-halasztom, de muszáj lesz megnézni. Az indexlámpák működnek. Egyébként az a tapasztalatom, ha elektromos hiba van, az általában oxidréteg. Megtisztitod és újabb 15 évig nincs gond! :) Ettől függetlenül, lekopogom, soha nem hagyott pácban az autó.

Kalaptarto: Ha a keresztcsöved van, akkor valami puhával be kell borítani a csövet. Nekem már az előző tulajnál elkopott a kalaptartón levő luk, ahova a madzagok tartanak, így időnként egyszerűen csak behajlik a kalaptartóm. Már csak a hangszórók miatt is. Én utáltam, hogy időnként ez a cső levándorolt a műanyag sarokról, igy egy csavart becsavartam a cső tengelyirányába a sarokba, majd rápattintottam a csővet. Így mobil is, de nem is vándorol.