Kedves ápltam Hackett
Ön nem fogadta meg a tanácsomat és a bilijét a fejére öntötte. Sajnos Bachkem nővér nem fogja önre feladni a Wodafonos piros pizsamáját és az eredeti kutyaszőrben kénytelen tovább nyöszörögni.
Ápoltjaink részére nem tudunk könyvet biztosítani mert lenyelik rágás nélkül a lapokat. ÍGy ön kedves beteg honnan is tudhatna Wannsee-ről és arról hányan és hogyan is haltak meg Auswitzban.
Kedves Németjuhász kutya rokonai nem ugatták el önnek, hogy az olyan viselkedés mint amit ön képvisel a harmadik birodalomban bizony üldözendő volt és igen az első körben került volna ki a kutya alomból egy sintértelepre.
Azt sem tudhatja, hogy az a Rauters aki önt ugyan már régen látogatta meg Olaszországból de akár Pakisztánból is kissebb nagyobb híreket tudósít amit mi itt olvashatunk. Akár, hogy valamelyik betegtársa a piros Wodafonosba berohant a pályára vagy nem. Mondjuk egy PSV mérkőzésen ez hír...ellenben ugyan ez a Rauters már ilyet nem jelent hírnak az ön angliájából. Pedig mintha lejjebb ön is kirakott volna erről egy gumi puzzle-t.
Kedves ápolt.
Én az orvosa vagyok aki ügyel önre és nem érdekelnek holmi utcai zavargások elég nekem magát felügyelni itt a folyosón. Többször kértem önt a krétával a földre húzott vonal alatt ne bújjon át örökké mert megint olyan lesz az orra mint a pizsamájának a szine.
Ha nem veszi be a gyógyszerét és nem köti ki magát az ágyhoz nem lesz TV nézés a hétvégén.
U-boot