Zolika. Creative Commons License 2001.05.30 0 0 149
U-boot!

Örülök, hogy így állsz a dolgokhoz! Komolyan ilyen szimpatikus újpestivel még nem találkoztam!

A hülyékkel próbálkozunk, de akinek csőlátása van begyepesedett aggyal azt nehéz igazának ellenkezőjéről meggyőzni...:-(
Hogy az Újpestnél maradjak (meg a fradisták világslágerénél - ez teccett:-) ), az utóbbi 3 meccsünkön ellenetek nem volt jellemző a faccopózás, cigányozás stb. Ez nagyban köszönhető annak, hogy a Szívtiprók megpróbálják leállítani a nagyszájúakat(akik még véletlenül sem járnak idegenbe!). Azt sajnos nem lehet megtenni, hogy minden egyes szurkolónak a fejébe verjük, hogyha ugat, akkor legyen ott Újpesten is...
Szerintem biztató, hogy csak a tirpák meg a bíró volt faccopó szombaton... A budapesticigány is a bírónak szólt - legalábbis szerintem. A játékosaitok most kivételesen nem adtak okot az ellenszenves megnyilvánulásokra. Csak ugye az a lila uszító szín egyesek szemében (bevallom általában nálam is). Most annyira el voltunk foglalva a bíróval, hogy nem maradt idő az ellenfélre:-|

Előzmény: U-boat (146)