Sziasztok
Nyulanyó, üdv a topicon! Csatlakozom, susok véleményéhez, hogy ha jól esik és nem túl stressze a munkahelyed, szerintem is dolgozhatsz. Én is a 33. hétig tervezem dolgozni, agiz két hónapja már inkább lazábban és itthonmról.
Ez a sok vizsgálat csak az elején van kb a 18. hétig, utána már csökken a számuk.
Ma voltam varrónőnél, és 110-es a pocakom. Hát nem egy karcsú nádszál... Kezdek én is rájönni, hogy ez a varratás nem is akkora buli. nadráganyag 6000+ varratás 3-5000, ennyiért már tényleg majdnem megveszem.
Én évek óta frottir lepedőn alszom, és nem igazán hasonlit a frottirtörölköző érzéshez, bár meg kell mondjam, frottirtörölközőn még nem aludtam...
Én láttam akinél a nagyobb nem gyűrödik be, ugyanis a gumi egészen a matrac közepéig húzza össze a lepedőt, és sokkal kisebb az eély a begyűrődésre, mintha éppen akkora a lepedő, és állandóan kicsúszik. Az én ágyamon lévő lepedő az kb akkora mint az ágy, és állandóan magunk alá gyűrődik. Persze én ezt csak láttam, még nem tapasztaltam...
Én vettem 2 terhestorna kazettát is, de megmondom őszintén, csak most kezdtem el használni. A Kállai Ildikó féle az nekem tetszik. Van rajta egy gyengébb program, meg egy erősebb. Nem túl hosszúak, és szerintem jól lehet birni. Amit egyébként ajánlhatok, az úszás. Én minden héten egyszer úszom, és nagyon jól esik. Igaz kicsit bálnának érzem magam, meg vigyázni kell, hogy akkor menjek amikor kevesen vannak, de tényleg jó. Ja és szerintem ha van lehetőséged, akkor próbáld ki az aquafitnesst. A Bee nagyon ajánlotta, kicsit keress vissza, ha kell info küldj egy emilt. Nekem már kicsit késő volt, amikor elkezdhettem volna...
Holnap megyek UH-ra a kórházba, majd utána bővebbet.
Susok köszi az újabb tippeket, majd beszámolok.
A mostani anyák lapjában láttam egy hirdetést, VOX butoráruház. A képen nagyon szép bútorok vannak. Valaki nem isnmeri? érdemes elmenni? Budaörsön van.
üdv
gyömbér