Mongoose Creative Commons License 2001.05.30 0 0 54
Renegade!

Valóban egyet értünk abban, hogy a Brava kifutó típus amit levált a Stilo. Ha a két autó közül kéne választani akkor én is a Skodát venném.

Sakal 72!

Légyszíves másold már ide nekem, hogy hol akarom bebizonyítani, hogy a Fabia rossz.
Ha eddíg nem volt világos akkor nekem nem az autóval van bajom, hanem az árával. Az autóval olyannyira nins bajom, hogy ha legközelebb megyek prágába akkor már csak kíváncsiságból is megnézem, hogy mennyi kint egy PDTDI elegance. Mert az már néztem, hogy a kombi comfort bő 700ezer forinttal olcsóbb volt.
De visszatérve, nekem nem a Fabiával van a bajom, hanem azzal amennyit a p. hungária elkér érte. Sokkal inkább örülnék ha fabiak rohangálnának az úton mint mondjuk Swift sedanok...

BigGL!

Ismerem én is ezeket a "láttam olyat aki már halott olyanról, hogy az unokaöccsének volt". Mellesleg a 3 éves Punto az Punto I. Ezen kívül 4 évig volt olyan autóm és én veled ellentétben tapasztalatból állíthatom, hogy amit leírtál az maximum csak a te ismerőseid autójára vonatkozik. Nem mondom, hogy egy 3-4 éves Punto nem zörög, mert igen is zörög, de semmivel sem jobban, mint bármelyik másik autó ami 70-100ezer kilómétert tett meg ezeken az igen kiválló budapesti utakon.

vinettu

Mivel így már beazonosítottam, hogy ki vagy a veled történő vitát is teljesen feleslegesnek találom...

Mongoose