Törölt nick Creative Commons License 2001.05.30 0 0 1021
Amin ma kiakadtam, az a "rend éber őreinek" munkája volt: 3 autót álltak körül autólopókkal, és persze megjött a tulaj, és persze még csak a kamerázásnál tartottak, de már nem volt lehetősége a srácnak hogy a büntetés kifizetése mellett leállítsa az eksönt.
A múltkor egy szerencsétlen Mazdás anyagbeszerzőnek vitték el a gépét (láttam, nem volt útba az autó) az meg ott könyörgött, hát ha ez nem az állampolgár nyilvános megalázása, akkor semmi.
Jó, azt megértem, hogy szabálysértést követ el az ember, azt is megértem, hogy van kiállási díja az autólopónak, csak azt nem értem, hogy ezek megfizetésével miért nem lehet elintézni a dolgot.
Mindenki jobban járna, a rendőrök mehetnének másra vadászni, és időt, költséget megspórolva bevételhez jutnának, az ember mehetne a dolgára, de legalább nem aláznák meg, ráadásul mindezt röhögve!
B@sszák meg!
Mintha csak az lenne az érdekük, hogy "kocsikázzanak" naphosszat, és mindenkivel kib@sszanak, akivel csak lehet, még akkor is, ha időben pénzben is csak rosszabbul jár mindenki, őket is beleértve.
Csak gratulálni tudok ehhez a jelenséghez.
És max. annyit kívánni, hogy Ők is érezzék magukat legalább annyira kiszolgáltatottnak és megalázottnak a "hatalom által" mint az a szerencsétlen üzletkötő.
Üdv:
Hunter