Na tessek, egy honapja hozzaszoltam a topichoz, es azota pang az egesz.
Egy nagyon fontos kerdesem/keresem lenne, remelem, hallja valaki, amit mondok...
Beszelnem kell Kurt Vonneguttal. Elmondhatatlanul fontos. A legjobb lenne egy emilcim, ami nem kamu, hanem tenyleg o kapja meg... tud valaki nekem ebben segiteni?
Persze, ki kellene utazni, meg kellene latogatni, de nekem meg egy par evig semmi sanszom nem lesz, hogy az USA-ba kikeruljek. Nagyon felek, hogy meghal itt nekem, meg mielott eljutnek oda, hogy lathassam ot es beszelhessek vele. Nincs itt valaki, aki tud valamit mondani arrol, egeszsegileg hogy van most az oreg|?
Es meg egy kerdes... lattam utalasokat a topicban, hogy meg tovabbi topicok is vannak, amelyek Vonneguttal foglalkoznak. Hol lehet ezeket megtalalni? En mar kerestem oket, eredmeny nelkul.
Mindenfajta segitsegnyujtast halasan megkoszonnek...
Egyebkent, gpx, az a pelda a Bajnokok reggelijebol a pezsgot gyarto peneszgombakkal tenyleg zsenialis, es foleg az a felelmetes, ahogyan a regeny tovabbi reszeben kovetkezetesen peneszgomba-uruleknek nevezi a pezsgot, ez egy annyira jo paelda a dolgok tokeletes viszonylagossagara, hogy hogy tudnak paranyi dolgok oriassa noni, oriasi dolgok parannya zsugorodni, hogy az ember szinte beleszedul, ha jobban belegondol.
Udv Mindenkinek:
Shranon