Sziasztok!
Tömegközlekedés:
nem értem, hogy hogy lehetnek ilyen figyelmetlenek (bunkók) az emberek! Susok Neked már szép kerek pocid lehet és nem nagykabát van rajtad, hogy ne látnák, hogy kismama vagy! Én eddig csak azon voltam kiakadva, hogy milyen eszméletlenül udvariatlanok a pasik a metron, buszon (tisztelet a nagyon kevés kivételnek), véletlenül sem engednének maguk elé (azt soha nem vártam, hogy átadják a helyet), sőt rendszeresen fellökik az ember lányát. Sajnos ezen az embertömegen nem tudunk változtatni.
Egy (számomra) kedves történet viszont, hogy amikor egyetemista voltam és (távolságibuszon) utaztam haza a szüleimhez, akkor egy idősebb hölgy mindenáron át akarta adni a helyét, mert a nagykabátom alapján azt gondolta, hogy kismama vagyok, alig tudtam meggyőzni, hogy maradjon nyugodtan ülve:-)
Susok
Köszi:-) Tegnap is csináltam tesztet és az is erősen pozitív:-) Június 7-én megyek UH-ra. Mi két embrió beültetését kértük, úgyhogy a létszám eszerint alakult:-)
Gyömbér
Köszi az érdeklődést:-)
Bözsi
Ez a tüdőszűrés nekem is nagyon furcsa. Én nem mennék még akkor sem, ha kis adag sugárzással csinálják. Ráér ez a dolog (szerintem).
Csucsuka
Vigyázz magadra!