Hali!
Pár nap hallgatás után ismét itt vagyok egy kicsit.
Úgy néz ki, hogy hetente 2Xk elmenni a terembe erősiteni és a harmadik - negyedik alkalom sport az valami otthon ill. szabadba végzett kellene hogy legyen. Múltkor sikerült is eljutnom a focipájára futni pár kört :)))
(kicsit le vagyok törve, mert 2 hete járok és csak felszedtem, vagyis inkább vizesedtem, mert a kilókon nem, a ruhákon viszont látszik a többlet.) lehetséges, hogy az izmosodástól az ember lánya nagyobb lesz ahelyett hogy fogyna, mikor "szálkásitó" programot csinál? azt tanácsolták, hogy ne igyak edzés közben, csak után egy félórával, különben vizes leszek. kicsit dühit a dolog, de azért sebaj.
Most igy eperszezonban mindennap csak epret kivánok, tökjó :))) Én speciel nem nagyon szeretem a kefireb-joghurtba kutyult dolgokat, a müzli szvsz sovány tejjel is klassz. és úgysem olyan gáz, ugye?
Különben tökjók a receptek is alant, kár, hogy ezeket én nem vagyok hajlandó alkalmazni, nem is tudom ,miért, még a nyomtatásig sem jutok el. Pedig rengeteg van már igy is meg és mégsem nézegetem őket. Inkább csak úgy magában eszegetem a gyümölcsöket, nagyritkán salátát csinálok. :(( egyszer majd eljön még az idejük...
Üdv
Zé