Georg Creative Commons License 2001.05.29 0 0 41
Töünk nyugatra semmilyennek nem vasaroljak a Thaliat, maximum a Cliot, mert ott nem lehet kapni.
Mindamellett en nem szolom le ezeket az autokat, mert örülök, hogy nagyon sokan tudnak maguknak venni ilyen "csaladi" autokat. Sajnos nalunk meg nem tart ott az atlagember keresete, hogy akar egy Boraba, vagy A4-es Audiba üljön. Viszont ezek az autok (Polo Classic, Cordoba, Fabia Sedan, Thalia,...) tökeletesen megfelelnek a celnak, miszerint eljussanak vele akar videkre is az egesz csaladdal es az összes csomaggal.
A masik, ami erdekes, hogy nalunk meg mindig nem igazan elterjedt a klima megvetele/rendelese az autohoz. Ezt akkor ertettem meg igazan, amikor en elöször a Fabiat neztem ki magamnak. 100 LE klimaval, Elegance valtozat + 200.000 Ft ertekü extra ajandekba valaszthato volt. Az auto akkori ara 3.530.000 Ft lett volna, ami vegül 3.300.000 lett. Ekkor jött a Golf klima akcioja (Edition), es a Golfot kedvezmennyel (+ el.ablak, oldallegzsak) 3.500.000-ert kaptam meg. Szerintem megeri a felarat, mert azert ez mar teljesen mas kategoria, meg ha nem is annyira fullos, mint a Fabia lett volna (fenyszoromoso, tempomat, bezs karpit, 15" alufelni, ülesfütes,...), de a motor az legalabb nem 1.4 100 LE, hanem 1.6 105 LE, es a benzintank is tiz literrel nagyobb (ami nekem nagyon fontos).