GroundZero Creative Commons License 2001.05.29 0 0 18
Szasztok,
gondolom, Clair, nem lepődsz meg, hogy beköszönök :)

Természetesen én is halgattam/hallgatok Yazoot. Biztos emlékeztek, hogy a DM Singles 81-85 belső borítóján minden dalhoz mellékeltek pár kritikáét is. nos, talán a Dreaming Of Me-nél írta a kritikus, hogy "Candyfloss melody". Nos, ha valami ráillik a Yazoo zenéjére, akkor ez az. Candíyfloss melody az elejétől a végéig - ettől oylan könnyed és élvezhető. Nekem is az első album az igazi - igazűából azt ismerem jobban - a borítója meg pláne. Arról érdekes módon két kedvencem van, a Bad Connection, és a Tuesday - ez örök toplistás nálam.
Sok okosat nemtok mondani, mert ebbe a csapatba sem ástam bele magam, elég volt nekem a zenéjük, az viszont nagyon jó volt.

S, ha már háttérszövegekről beszélünk... Az I before E except after C "szövege" megvan valakinek? Csak érdekelne. Merthogy a cím eléggé nyeélvészeti irányultságúnak tűnik nekem, a szöveg _ már, ami érthető belőle számomra - jóval kevésbé... Valami "Dragons (???), the... knew are supposed to be flying and occasionally get themselves slaughted..." érdekes szöveg lehet, az szent :)
Ja, és jobban eltalált zárószámot, mint a "Duna" Bring Your love Down nehéz elképzelni, nem?

Gr0