bözsi Creative Commons License 2001.05.28 0 0 1087
Köszönöm az érdeklődést Susok.

Itt vagyok én, s minden nap olvaslak titeket. De szerencsémre nagyon problémamentesen alalkult eddig minden. Még 2 hétig dolgozok, nagyon számolom már a napokat. A lakóm remélem szintén jól van. Sokat mozgolódik, de azért nem kellemetlen. Éjszakánként még nem keltett fel. :-) Ehéten megyünk vérvételre és vércukorvizsgálatra, jövő hétre egy tüdőszűrő van betervezve. Lassan próbálok felkészülni a szülésre, legalább is gondolatban. Ebben sokat segítenek a közétett szüléstörténetek. Eleinte olyan hihetetlen volt, hogy ezt egyszer én is átélem. Nem is mertem rágondolni. Mindig csak 1-2 héttel mertem előre tervezni. De most már nem lehet elkerülni ezt a témát se, hiszen már nincs 2 hónap se hátra. Most már a vásárlás terhe is kezd nyomasztani. Remélem a kismanó (akit a doki bácsi fiúnak látott) megvárja, amíg mindent beszerzünk.
Elkezdetm verseket is szavalni a pocakomnak. Eleinte teljesen elzárkóztam tőle. Hiszen milyen béna dolog egy nagy hashoz beszélni. De aztán gondoltam, hogy nehogy már ezen múljon, hogy milyen lesz az intelligenciája a lurkónak. De megmondom őszintén a gyerek részéről eddig semmi reakciót nem tapasztaltam.

Hirtelenjében ennyi jutott eszembe.

Kitartást mindenkinek!

bözsi

Előzmény: susok (1086)