Hell, Rabe.
Először is az off-ok:
A Manson számot mondjuk egy magyar ftp szerverről tudnád letölteni.Ha komolyan érdekel elküldöm a szerver ip címét, ill. a user nevet és a pass-t emailben.Apropó "out of hell": ez nem optimista szám.Nem arról szól hogy most ugyan a pokolban vagyok de majd jön a mennyország ahol minden jó.Nem.Szerintem a halottból emberré válás szimbóluma.A mechanical albumot megelőző állapot tükrözése.Amúgy a dal harmadik sora: i'm a saint got a date with suicide.Vagyis a "pokolból" az öngyilkosság a kifele vezető út :)).
Ja és ha már Manson: az első album, a Holy
Wood a pokol.A második, a Mechanical a mennyország, az űr.A harmadik, az Antichrist pedig a beteljesülés.A rádöbbenés hogy tulajdonképpen semmi sem igaz és minden szabad :))."Saw heaven and hell were lies/ when i'm god everyone dies."
Más: az általam bemásolt hosszú idézet Dracul kollega terméke.Nekem is szerfelett tetszett, és ezel akartam bizonyítani neked hogy a pénz igenis nélkülözhetetlen számomra.
Más: a ZyklonB szöveg nagyon jó.Tartalmilag hasonlít MM dalaihoz: agyhalál, hernyóstátusz...a viperafészek különösen tetszett.Megfelelője a mansoni világban: "the world in my hand there's noone left to hear you scream"
Ilyen alapon/szempontból a korábbi éned lényegében minden másodpercben megszűnik létezni, nem? Hiszen mindig változik az idegállapotunk.
Valóban.Ez tkp. a carpe diem szemlélet alapja (mondjuk én nem szeretem ezt az irányzatot).De én nem ezeket az apró változásokra céloztam, hanem az igazán nagyokra, amelyekből csak pár akad az ember élete folyamán.
Tehát én egyfelől szeretek hinni a biológiai "evolúcióban", vagy a "faj erősödésében", de abban nem vagyok biztos, hoyg ez valamiféle "boldogabb" állapot felé való haladást jelent.
Na ez speciel tetszik.Ugyanis ha úgy vesszük MM is ennek a híve,Az ő fejlődése is egy "boldogtalan", tragikus fejlődés.Egyrészt, azt mondja hogy "i have become what i have feared", ill. a Portrait... albumon "i hate what i have become to escape what i have been".
És az Antichrist album utolsó dalának utolsó mondata: "when all of your wishes are granted, many of your dreams will be destroyed."
Mondjuk ezek a példák nem igazán a darwini fejlődésre találnak :)).
Tehát te pld azt mondtad, hogy az élet a fejlődés magasabb fokain egyre "könnyebb" - én ezzel nem értettem egyet
igen, gondolom arra célzol hogy egyre bonyolultabbá tesszük az életünket.De az alapvető szükségletek kielégítése jóval könnyebb.Pl. a kajaszerzés, mindennapos túlélések, menekvés a kardfogú tigris elől stb.
Az már nagyon gázos dolog, ha valakinek küzdenie kell a pénzért...
Max. egyetért.Nézd, én csóró vagyok.És szintén nem akarok napi 8 to 17 ledolgozni húsz éven át.De tétlenül sem akarok ülni egész nap és siránkozni hogy ez kell meg az kell.Akkor már inkább a kötél.És a pénz korántsem ayért kell hogy nagyobbat röffentsek, hanem azért mert vannak elképzeléseim amiket mindenképp be akarok telsesíteni.Utazás, jó autók: alapszükségletek.
Én más síkon haladok
Nagyon fordul a kocka.Csak azt ne mondd hogy a pénz nem boldogít :D
Valami nagy háború itt Európában, az már valami lenne.
Úgyérted, hogy meghalni olyasmiért amiben hiszel?Amiért érdemes? :)) Amiért meghalni érdemes azért élni is érdemes (22-es csapdája).
Öngyilkos is csak akkor szeretnék lenni, ha velem együtt mindenki meghalna:)
Húú ezt Mansontól koppintottad :) Ő mondta hogy a saját tökéletes temetését úgy képzeli el hogy egy rejtett bomba robban fel és mindenkit megöl aki résztvesz a temetésen."I'd kill myself to make everybody pay".
Most abban mi az élvezet/férfiasság, hogy kenyérér' sorbaálló embereket leszedsz 2 kilóméterről?
Ki beszél kenyérről? Kapnak ők is puskát vazz.Demokrácia van vagy mi.
Na báj: vadKhander
"How seriously should you take me? As seriously as you take yourself." (Marilyn Manson)