Guten Morgen, Herr Absint,
Teccik az idézet!:)) Honnan van????? Látni akarom ennek a nicknek a többi hozzászólását is!:)
Ugyanakkor manapság az eredeti nemesség már nem igazán tartozik a leggazdagabbak közé. A feltörekvő billgécek/bunkó sznobok már letaszították/megelőzték őket:) De egyébként teljesen egyetértek a fazonnal.
ha valamilyen mentális változáson mész át (mondjuk pesszimistából optimista leszel) akkor a korábbi éned megszűnik létezni.
Ugyan már. Ilyen alapon/szempontból a korábbi éned lényegében minden másodpercben megszűnik létezni, nem? Hiszen mindig változik az idegállapotunk.
Most akkor szerinted van fejlődés vagy nincs
HJó' van vazze, én is ellentmondásos vagyok ám! Asszed csak te lehecc olyan?:)
Na. Tehát én egyfelől szeretek hinni a biológiai "evolúcióban", vagy a "faj erősödésében", de abban nem vagyok biztos, hoyg ez valamiféle "boldogabb" állapot felé való haladást jelent. Tehát te pld azt mondtad, hogy az élet a fejlődés magasabb fokain egyre "könnyebb" - én ezzel nem értettem egyet.
Egyébként újabban a "Long hard road out of hell" a kedvencem.Hallottad? Elkűdöm ha kell.
Nem hallottam. Hogyan küldenéd el?:) (Ha mp3-ban küldöd, akkor majd előbb nyitnom kell egy új mailcímet ahová felfér.)
:)) Nagyon az [billgéccé-válás] elején.De hát küzd az ember.
Nahát épp ez az. Az már nagyon gázos dolog, ha valakinek küzdenie kell a pénzért... Abból már csak egy kis feltörekvő bunkó sznob lehet, akinek az életéből 40 évet elvett a vég nélküli pénzhajhászás...
Én sem születtem gazdagnak/nemesnek, nagy szívás, dehát ez van. A pénzhajhászás, meg az éjt nappallá tevő munka (csak azért, hogy nagyobbat röffenthessek?) viszont mocskosul taszít, ezért aztán anyagilag nem is jutok előre.(majd talán a lottón;-) Én más síkon haladok;-Đ
Meg se próbálod, pedig rengeteg háború van a világon.
Gondoltam már rá, de rájöttem, hogy én nem olyasmire vágyom, hogy elmegyek dzsungelországba lődözni a jelentéktelen bennszülötteket. Valami nagy háború itt Európában, az már valami lenne. Öngyilkos is csak akkor szeretnék lenni, ha velem együtt mindenki meghalna:)
Mondjuk előre megbeszéled a dolgot a rötölö klubbal és a végén bekaszálod a jutalalékot, azzal kimész az USA-ba, veszel egy darab erdőt, bekeríted és nyugodtan rendezel hajtóvadászatot kínaiakra meg illegális bevándorlókra.Hja kérem...
Szerintem ilyen csak a zsanklódvandál meg májkel dundikopf-filmekben van, de ha van is, akkor is tiszta gyáva figurák csinálják. Szarajevóban állítólag volt ilyen, hogy párszázezer dolcsiér' elvitték a jelentkező gazdagokat egy jó kis teljesen biztonságos távcsöves embervadászatra. Most abban mi az élvezet/férfiasság, hogy kenyérér' sorbaálló embereket leszedsz 2 kilóméterről?
A kisiskolás aki legyőzte a világot.
Hát ha a hírnév = győzelem, akkor esetleg igaz.
na, már ennyi elég az iszapfürdőből;-)
Üdv: Rabe