kabelfekteto Creative Commons License 2001.05.27 0 0 872
Sziasztok.
Köszönöm az átkötési ötletet lehet hogy megcsinálom de jobb volna szerintem ha volna a menuben valahol ilyen lehetőség.

>hohoho: a kijelzett pozício pontossága: GPS Info menűben at "accuray"-nál szerplő érték.

Autos tartót kapni is lehet meg csinálni is lehet.
(én csináltam egyeet házilag)
PL: Benzinúton vagy autós boltban veszele egy vákumossan tapadó irattartót. (kb 600 ft)
Kiveszed belőlle a paírt.Lepattintos rólla a papir tartó ki csipeszt.Itt van két kis műanyag "butyök" ezt érdemes levágni és valami puha anyagot odaradasztani hogy ne sérüljön(karcolódjon esetleg) a GPS felső része.Ráteszed a GPS-t körberajzolod ceruzával Kiméred hogy hova esik az antenna csatlakozója,és a GPS-hátulján lévő csavarfoglalat.!!!PONTOSAN MÉRD KI,MERT HA ELRONTOD AKKOR ODA AZ EGÉSZ!!!!Kifurod mind a két helyen a műanyagot.Smirglivel simára csiszolod.Ha nincs kérsz valakitől számítógépes csavart (amivel a hdd-t szoktuk csavarozni) Már csak egy alátét kel ha tul nagy a műanyogon a furt lyuk.
A lényeg hogy a számítógép hdd-s csavarjai pont akkorák mint a GPS-hátulján lévő csavarhelye.

Méretek:(egy kis segítség a lyukak furásához)
-A papirtartó méretei:
8,5 cm x 12,3 cm:
-Antenna helye: (A furat közepe)
jobb szélétől: kb 2cm
fentről : kb 2cm
furat nagysága 1cm (sugár 0,5cm)
-GPS-t tartó csavar helye:
Jobrol számolva: 4,7 cm KB!!!
alúról: 2,2 cm KB!!

Biciklis tartó: Hasonló az autós tartóhoz csak ott a rögzítést másként kell megoldani.
A számítógép ház hátulján amit kitörünk abbol kell hajlítni egy karikát.Egyik oldalán kifurni oda jon a hdd-s csavar, másik végen vágni kell egy kis "abalkot" amin éppen hogy átmegy egy csavaros szorítóbilincs.

Előzmény: hohoho (870)