Viveca Creative Commons License 2001.05.23 0 0 1939
Halihó mindenki!

Nem írok koncertbeszámolót, mert rohadtul nem érdekel senkit, milyen volt a buli, megérte-e, vagy mennyire jött le a bőr a képemről a töménytelen piro effekttől, ez nem az a fórum. Csak annyit, hogy megérte kimenni, előtte kb. 6 órán keresztül lógni a városban, végigjárni a Schönbrunni kastélyt és állatkertjét. Iszonyú szép nap volt, 25-26 fok, napsütés, enyhe szellő, az ég is szabadtéri bohóckodásra teremtette!

Libi, szerintem ez a Graveworm megin túl durva lesz nekem, de azért kíváncsi vagyok rá... Ha találkozunk, majd mesélek a buliról 2 eldübörgő metrójárat között! Vagy kipróbálhatnánk végre valami mást is, hm? Egy félórás kis dumcsit valahol, amikor mindketten ráérünk...

Virág, remélem, azért összejön az utazás és lesz mit mesélned utána! Egyszerűen meglepődtem az érdeklődéseden és nem értettem, ennyi az egész... Ville miatt ennyit utazni?... Vagyis a mexokás miatt?! Én most szeretnék Prágába is kimenni, de nem tudom, sikerül-e. Aztán Balingenbe a Bang Your Head fesztiválra, aztán Wiesenbe... Stb. De ehhez sok-sok pénz kell, ami nincs. Khm...

Előzmény: Libertine (1938)