nopolitics
2001.05.23
|
|
0 0
24
|
Köszönöm, hogy egy teljesen más aspektusból is megvilágítottad a témanyitásom hátterét. :) Erre én nem is gondoltam, nem is hittem hogy valakiben efféle (amúgy nagyon érdekes) gondolatok is felvetődhetnek. Valószínűleg gyakran előfordul, hogy valaki valóban azért nyit topikot, amiért mondtad.
Amiért én a topikot nyitottam: Van egy nyilvánvaló igazság (számomra az): a természet, az élővilág védelme nagyon fontos, úgy is modhatnám, hogy nemes ügy. És fel szeretném hívni a -hasonlóan gondolkodó- emberek figyelmét egy olyan esetre, amiből az derül ki, hogy vannak olyanok, akik számára az őserdők csak bútor, illetve hangszeralapanyagok. Nekem meggyőződésem, hogy ez nem helyes, és egy 400ezer példányszámú újságnak nem szabadna ilyet sugallni. Ugyanezért egy népszerű együttes tagja sem mondhatna ilyet, mert azok, akik adnak a szavára azt hallják ki belőle, hogy nem érdekes ez az őserdő-téma, és ha ez abban csapódik le náluk, hogy a magyarországi erdőkre sem vigyáznak, akkor az Elefánt szavai károsak voltak. Ezt akartam "sugallni". A Greenpeace szlogenje: "Gondolkozz globálisan, cselekedj lokálisan".
Ennyi.
|
Előzmény: hókeférke (23)
|
|