Hohó VeRABE!
Nevetséges bármit is csinálni, de jó!? Hepi hepi já já jááá! ;))
Nem te mondtad, hogy "szarni jó"?;-)
De igen, de pejoratív éllel.Ugye van egy kis ellentét a "szar" és a "jó" között.
az még nem jelenti azt, hogy minden mentális és fizikai
átalakulás = halál;-) Ha érted, hogy mit mondok:)
Fizikailag nem, de talán a filozófiai felfogásom szerint igen.mert gyakorlatilag, ha valamilyen mentális változáson mész át (mondjuk pesszimistából optimista leszel) akkor a korábbi éned megszűnik létezni.
Az örök élettel a fejlődésnek
is vége.
Most akkor szerinted van fejlődés vagy nincs? Mert eddig nem nagyon komáztad.És tkp. ki mondta hogy örökké akar élni mert én nem.Sőt.Úgy értem nem ebben a valóságban.
Nem tudod, hogy reggel a moslékot hozom-e megin', vagy a nagykést:)))
Hehe, azért tetszik az egészséges önkritikád miszerint moslék a hozzászólásod.De azért nem vagy annyira ijesztő hogy kést képzeljek lelki kezeidbe.
Ez a sor melyik számban is van?
Dope show.Egyébként újabban a "Long hard road out of hell" a kedvencem.Hallottad? Elkűdöm ha kell.
"Spin my way out of hell, there's nothing left this soul to sell
Live fast and die fast too
How many times to do this for you?
Oh Mary, Mary
To be this young is oh so scary
Mary, Mary
To be this young i'm oh so scared
I wanna live, I wanna love
But it's a long hard road, out of hell..."
Olyan nincs, hogy vezérré válás:) Valaki vagy az, vagy nem
én inkább úgy fogalmaznám hogy egyes emberekben meg van a mag, a csira.Öröklődik.It's all anatomic.Viszont a társadalom úgy lebéklyózza őket hogy lehetetlen kibontakoztatniuk adottságukat.
Te szolga akarsz lenni hogy ne állj be a sorba? Van egy frankó rész a 22-es csapdájában.Fejből: "Őrnagy őrnagy annyira nem gyakorolt hatást az emberekre, hogy még a legközönségesebbekre is hatott azzal, hogy mennyire nem hat rájuk".
:P
ha megkérdezed valakitől hogy
szolga akar-e lenni, vagy úr, akkor szerinted mit válaszol?;-)
Hmm.Az egy dolog hogy mindenki úr akar lenni, de az megint más hogy ki mit kezd akkor ha ténylegesen úrrá válik.Mert a pénzt elkölteni is tudni kell.
Klikk!
Olvasd végig ha jót akarsz! :)
És most hol tartasz? Félúton a billgéccé-válás felé?;-)
:)) Nagyon az elején.De hát küzd az ember.
Hehe, majnem stimmel, csak a bőrkabátom nem olyan földig érő hosszú, pedig teccik az a fazon.
Hmm, lefogadom hogy legszívesebben méregdrága fekete selyemingben erőszakolod meg a szőke lányokat :)).A kaszát pedig a bőrkesztyűk mellett tartod.Kedvenc italod a vodka jéggel.Meg citrommal.
És mi van, ha ez a "felsőbb én" nem is te vagy?;-)
Akkor gáz van.Illetve, gáz lenne.De legnagyobb sajnálatodra az is én vagyok.
Várom az adandó alkalmat, várom a
következő nagy világválságot;-)
Meg se próbálod, pedig rengeteg háború van a világon.Szerintem jó lenne hadat üzenni a világnak és a gyogyóban végezni, mert ott legalább békén hagyják az embert.És üzlet is van a dologban ugye.Mondjuk előre megbeszéled a dolgot a rötölö klubbal és a végén bekaszálod a jutalalékot, azzal kimész az USA-ba, veszel egy darab erdőt, bekeríted és nyugodtan rendezel hajtóvadászatot kínaiakra meg illegális bevándorlókra.Hja kérem....
Mint az alsós kisiskolás, akivel nem foglakoznak eleget, és úgy próbálja felhívni magára a figyelmet, hogy valami
balhét csinál;-)
Igen de kérem az "i still win" szóra koncentrálni.A kisiskolás aki legyőzte a világot.
Na látod.Megint bezabálta a malac a sok moslékot ami a dróton keresztül érkezett.Leköpik, lenézik, de a malac ravasz állat.Sunyi szemei soha nem laknak jól, a zsíros, vértolulásos tekintet csak álca.Sertéi alatt finom bőr feszül, agya gyorsan dolgozik."Etessetek", ismétli folyton, "tömjétek belém a világ mocskát, beengedem a szépet és a rosszat, a keserűt és sósat."
Talán nem kellett volna.De már késő.
Voltam: Khan Absinth