Sieg Helló Röfi!
Igeeen?? Nade miér kell enni? És utána kiszarni? Nem látod mennyire nevetséges?
Hája. Nevetséges bármit is csinálni, nevetséges de jó:-) Nem te mondtad, hogy "szarni jó"?;-)
na akkor itt van aprobléma, mert az én felfogásom szerint a halál csak egy átalakulás, mentális és fizikai transzformáció.
Ja, de ha minden halál = mentális és fizikai átalakulás, az még nem jelenti azt, hogy minden mentális és fizikai átalakulás = halál;-) Ha érted, hogy mit mondok:)
Ahelyzet az hogy VAN öregedés, és pont azt kell elkerülni
Ja, de most képzeld el. Fölfedezik az örökélet-szérumot. Minden nyomorult kis pondró örökké élni akar, és hivatkozni fognak majd mindenféle hülye jogokra hogy ők is örökké élhessenek, holott az csak a legsikerültebb embereket illetné meg, de még őket sem, mert ki nevezheti magát jogosan az evolúció végcéljának? Senki. Az örök élettel a fejlődésnek is vége.
Az az érzésem hogy te vagy a Halál.Folyton lökdösöl az öngyilkosság fele :)) meg találkozni akarsz velem és ilyenek.Majd 30 évesen elvihetsz.
Hehe:-) cocák-rémálma?;-) Nem tudod, hogy reggel a moslékot hozom-e megin', vagy a nagykést:)))
Szereti de nem tiszteli őket.Addig szereti míg hasznára van."When you're not, then they love another."
Hát a vezérnek nem is kell tisztelnie az alattvalóit. Ez a sor melyik számban is van?
Sőt, ha te szolga akarsz lenni, oké.Csak benned megvan a vezérré válás hajlama.
Olyan nincs, hogy vezérré válás:) Valaki vagy az, vagy nem:-Đ (manapság persze a törtető talpnyalókból lesznek vezetők) Ezzel csak az a gond, hogy ez a hajlam a legtöbb emberben megvan, ugyanis ha megkérdezed valakitől hogy szolga akar-e lenni, vagy úr, akkor szerinted mit válaszol?;-) Nem akarok ilyen közönséges lenni...;-)
Óriási hátrányból indultam, a gettóból, ahova a kommunizmus dobta a családom
És most hol tartasz? Félúton a billgéccé-válás felé?;-)
Tkp. egy fekete hajú, hosszú bőrkabátos sasorrú arisztokratának képzellek ;) Ezér lett vóna csalódás a pattanásos kis csóka.
:-) Hehe, majnem stimmel, csak a bőrkabátom nem olyan földig érő hosszú, pedig teccik az a fazon, majd mire 30 leszel, veszek olyat, az jobban megy a kaszához;-) Méghogy "pattanásos ki csóka">-Đ
MM csak egy ilyen szócső, akin keresztül saját felsőbb énem tudatja velem hogy mit kell tennem,
És mi van, ha ez a "felsőbb én" nem is te vagy?;-)
Harcolj, háborúzz, ne csak mesélj.És igen, akkor nem lennél szájhős ha mindazt amit elmondsz, megcsinálnád.Ha má olyan militarista vagy, whatsoever.
Na igen, de ha én a jelen világban egymagamban nekiállnék "militarizálni", mongyuk hadat üzennék a világnak, akkor még annyit se tudnák mondani, hogy "kezeket fel", máris kicsavarnák a kezemből a játékpuskát és rövid úton kényszerzubbonyban figyelnék a gyogyóba', mint társadalomra veszélyes elem. Várom az adandó alkalmat, várom a következő nagy világválságot;-)
Vagy ezt csak a gyávaságom mondatja?;-)))
"I'm glad that you hate me enough to spend your time here.I still win then, don't I ?" (Marilyn Manson)
Mint az alsós kisiskolás, akivel nem foglakoznak eleget, és úgy próbálja felhívni magára a figyelmet, hogy valami balhét csinál;-)
Na, jóétvágyat!
Rabe