PUMUKLI Creative Commons License 2001.05.19 0 0 538

Én is a 8.-ára szavazok, mert 2.-án vidéken lesz a gimis oszt. találkozóm és korán kell indulnom, ráadásul csak vasárnap jövök haza, akkor meg egyből megyünk a táncháztalálkozóra, szóval előtte aludni is kellene. Na meg hát apát sem akarom annyira túlterhelni.
És mit szólnátok pl. a Sir Lancelot étteremhez? hangulat aztán van ám ott is, és az árak sem magasabbak, viszont egy adaggal ketten is jóllaknak.:-)) ?
Tamara, túlélted a tegnap éjszakát?
Néhány napja én is egyedül voltam itthon. Zoli hajnal felé volt várható. Pont azt álmodtam, hogy betörők jönnek (ami valszeg a Zoli kulcscsörgése lehetett, csak belekombináltam az álomba). Én marha viszont nem vettem ki a zárból a kulcsot, Zoli meg csak próbálkozott. Én félálomban rettegve tapogatóztam a telefon felé, amikor az megszólalt. Majdnem felsikoltottam. Zoli volt persze, hogy nyissam ki az ajtót. Hát én ilyen fejfájást még életemben nem éltem át! Alig tudtam aztán elaludni és még fél óra múlva is dobogott a szivem!
Belegondoltam, mi lenne, ha tényleg betörő jönne? Elveszteném az eszméletem az ijedtségtől? Na, inkább nem filózok erről..
PUMUKLI