SS Rabe Creative Commons License 2001.05.16 0 0 365
Üdv Vadcoca!

Határeset.Személy szerint nem nézném meg pl. a nagyszüleidet:)) És mit szósz te ahhoz, amikor egy hájas, zsíros disznó (nem én, alig 67kg vagyok;)
degeszre tömi magát pizzával? Isn't it nice?

Mé, oi is van, aki a nyugdíjszexre izgul bazze;-)
Na minde, akkor is sántít az elméleted mer' pld a szarást sem tilthatjuk meg, tehát azzal nem megyünk igazán sokra, ha jól elszidjuk, mint "alantas, emberi dolgot". Az egész csak nevelés kérdése. Pld van olyan nép is, akiknél pld a fingás, vagy a böfögés egyáltalán nem szégyen(má bocs' a vulgáris kifejezésér';).
A pizzazabáló disznót meg mingyá másként néznéd vazz, ha előtte 2 napig nem ennél.

Ki a f..sz mondta hogy én azt nevezem ömngyilkosságnak? Az én saját lassú öngyilksságom az, amikor olyanokkal beszélek mint te ;)... (fuck the smiley-s).Amikor mentálisan ölöd magad, haver.

Na, ez elég gyönge volt. Má' nem tudtál mit mondani? (Mint én az einsteinesnél;-Đ)
T'od, mer' mentalice nem lehet meghalni, csak legfeljebb átalakulni;-), meg amúgy sem erről beszéltünk, hanem a normál öngyilokró'.

A droggal kapcs: még nem tapasztaltam annyit, hogy belemenjek.28 évesen igen.Harminc évig akarok élni mindössze

Hát ez se nagy eresztés. T'od ez a "még nem tapasztaltam/éltem eleget" szöveg nagyon gázos, mer ha megnézed, akkor bármely 80éves ugyanezt mondaná, ha nem lenne olyan, hogy öregedés. Nincsigazam? De. Meghalni áltlában csak az akar, akinek vmi kínja van.

Nem, te 28 évesen sem mennél bele. A Deicide együttes pld. a 90-es évek elején azzal keltett feltűnést, hogy megígérték: 33 évesen öngyilkosok lesznek, (hogy így egy évvel éljék túl Jézust) de a szarházi szemetek má' asszem elmúltak 33 évesek, azt basznak kinyúvadni. Na ennyit az ígérgetésekről. Huszonnyóc évesen má' fiatalnak fogod látni a harmincas csajokat, nyugi.

Mittomén hogy milyen veszély, nem is érdekel cseppet sem.Tán az ember fenyegeti őket.Ebből az egészből kezdem azt hinni hogy a teremtésben hiszel :P

Hát épp ez az. nem fenyegeti őket semmilyen veszély vazz. Ezért tud az élet olyan sokat kibírni. Hiába jön ide kisbolygó, ha némely mikroorg megél 113fokos nagynyomású vízben, vagy van amelyik -4fokos tengervízben is. De ha minden igaz olyan is van, amelyik az űrben sem pusztul el.
Ha pld becsapódik egy üstökös, vagy drasztikusan változik az éghajlat akkor elsősorban a magasabbrendű fajok pusztulnak el, mert nekik több igényük van. Na ezért hülyeség az, amit mondtál.

Mi ez a kibaszott valóság amit annyiszor hangozatsz?

Ami mindenkire vonatkozik.

Tudhatnád, hogy minden vezér valójában lenézi a "hűséges szolgákat", eszköznek tekinti őket.

Nana, azér. Az eszközeire nem haragszik az ember, hanem szereti őket. Általában az engedetlen kutyákat meg lovakat szoktuk megvetni, nem? T'od a legtöbb ember szolgának születik, és nem vezet jóra, amikor másra nevelik őket.

2.a testi élvezetek mellett egyenlő helyet foglal el a szellemi élvezet is.

Há most mit mongyak? Akkor nálam meg a militarista élvezetek mellett foglal el egyenlő helyet, na?;-Đ Mé' ne lehetne menetelni is, meg gondolkodni is? Erre nem tucc mit mondni, mi?

SA/SS

Tehát az SA-sok azok a barna-inges menetelős kopasz erőslegények, akik amúgy hót tahók meg prolik, meg minden, de szükség volt rájuk, mer' bunyózni azt jól tudtak, a pártgyűlésekről jól kihajigálták az oda nem illő elemeket, meg beleléptek egy-két szájba. Úgy általában a nemzeticoccializmusból ők voltak a coccializmus. Később aztán má' nem volt rájuk szükség...
Az SS, az a fekete rend. Az elit. Az abszolút jobboldal. A tradíció. Ott má' a nemesség/értelmiség dominált, legalábbis az élbolyban, mer' a mezítlábasoknak olyan hosszú ranglétrát kellet bejárni, hogy oda nem jutottak el.

"there is an exit here
i say it is and it(become)s true".

Hehe, ja ezt szeretem, ez az igazi vasakarat! De ezt csiná'ni kell, nem mondogatni, ugye? Aszondod te leszel a führer? Hát ha ezt hirdeted, akkor biztos nem. A helyes recept szerint azt is meg kell nekik(az embereknek) mondani, hogy mit kell akarni;-)

Manson minden egyes szavát CSAK HOZZÁM intézi.

Tipikus rajongói tévképzet;-)

igen, a férfiak megmaradhatnak, de halál a vén szatyrokra.Az értelmesebbik fele úgyis hímnemű.Igazam van?

Igazad van, HALÁL az emancipációra!
De ettől még szerintem nem kell kinyírni a vén szatyrokat.

Komolyan, csak azért nem szeretnék találkozni veled, mert tuti lerombolná a rólad alkotott képet.

Mos' mé?:) Asszed hogy valami kis nyüzöge kölök vagyok 10 dioptriás szemüveggel?;-)

áh...mondtam én hogy ilyen-olyan bátor harcos anyámtuggyami vagyok? Lófaszt

na ájjunk csak meg egy röffre cocza. Én mikor mondtam ilyet?:) Arról nem tehetek, hogy a szövegem alapján mindenki erre asszocijál;-)

A másik meg az, hogy milyen tettekre gondolsz? Szal egy ilyen gennyes, unalmas, szappan világban milyen "tetteket" lehet végrehajtani? Sz'al mikor nem lennék én szájhős? Ha most jöttem vóna az idegenlégijóból?

Na auf!
SS Rabe

Előzmény: Khan Abyss (361)