Törölt nick Creative Commons License 2001.05.15 0 0 2190
PEte !
Én is próbáltam az idézőjelet aposztoffal hellyettesítve feleveníteni a copy-zott szövegrészben... Úgyhogy értelek.
DOXA : Első körben annyit, hogy én is sokat tipródtam e témában - úgy 800-zal ezelőtt - egy elrekvirált családi db folytán.
Nekem is volt a közelmúltig egy szép, ritkaságszámba menő (óh, jó visszagondolni rá!) példányom. Azonban körbejárva a témát arra jutottam, hogy ez a márka már csak a régi fényének marketingfogásából tartja fenn magát, így aztán én csak a korai darabjait tartom nagyra. Egy pár összefüggés erősen ezt az árnyék céget látszik bizonyítani. Egyelőre annyit róla, hogy baráti kézfogásom reményében próbálj találni róla egy jól működő honlapot (mint ami a legtöbb, hozzá képest gagyi nevű márkának legalább megvan) !
POLJOT : Nekem is van egy azonos szerkezetű, más tokozású darabom. Viszont az általad keresett nemigen akad negyven uszkve ötvennél alacsonyabb áron. A mindennapos használatra pedig megfelel, beszabályozható kb. az átlagos svájci órák szintjére. És elképesztően strapabíró.