PEte
2001.05.14
|
|
0 0
2186
|
NPZ!
Ha pontosan elolvasod a második idézett mondatot, akkor észreveheted, hogy idézőjelbe tettem a Rolex szót. Tehát engem CSAKIS ONNANTÓL kezdve érdekelt az óra, miután kiderült, hogy az hamis (mint régebben említettem, nekem a munkahelyemre kellett volna egy óra, oda meg totál mindegy, hogy kamu rolex, műanyag Casio, Q&Q, vagy bármi). Mielőtt pedig még úgy tudtuk, hogy nagy valószínűséggel eredeti az óra, akkor az még CSAK a munkatársamat érdekelte (nekem a Rolex sem design-ban, sem pedig pénzbelileg nem gyere be). Az újabb félreértés elkerülése végett: nem arról van szó, hogy nem tetszenek ezek az órák (sőt!), csak egyszerűen az én stílusomtól nagyon messze állnak. Remélem sikerült tiszta vizet önteni a pohárba...
A Doxáról milyen "érdekeseket" hallottál? Ja, és az a bizonyos dátumos Doxám felépítése: szimpla, vékony szögletes tok, egyszerű számlap, dátumkijelző, egyszerű szíj. A felhúzón, a számlapon, a hátlapon, és a csaton szolidan feltüntetett Doxa embléma. Ennyi. Semmi extra. Sajnos ilyen egyszerű, klasszikus Rolexet még nem láttam (bár elképzelhető, hogy létezik)... |
Előzmény: Törölt nick (2183)
|
|