Hali !
A budaorsi palyarol....
A palya tenyleg jo, elvezetes, talan a legjobb bergokartos palya mostansag.
De hogy ne csak pozitiv dolgok legyenek itt rola, leirom a sztorimat, mert ez kijar azert a fortelemert, amiben reszunk volt.
Sajna a palya szinte tulsagosan is nepszeru, ezert tortent par dolog, ami a tobbi palyan nem tapasztalhato, es a tulajok keptelenek, vagy nem is akarnak megbirkozni a problemaval. Vegulis miert akarnanak ? A penzuk igy is megvan.
A dolog : Rengeteg ember van, es tul sok a helyi ujgazdag seggfej, illetve maffiozo kinezetu egyen, akik azt hiszik, az ovek minden, es a tobbiek folott allnak. A jegyek sorszamozottak, bar sok ertelme nincs, mert a szervezok tojnak az egeszre, akkor jutsz autohoz, ha at tudod verekedni magad a tomegen.
Szoval odamentunk ugy 6an egy estefele, hogy menjunk 1-2 menetet. A penztarnal szoltak, hogy vannak meg elottunk, de semmi baj, ugy fel ora mulva mar mi jovunk. Ez meg belefer, korrekt, gondoltuk megvarjuk. Nos, meg masfel ora multan is ott rostokoltunk. A bejaratnal sor rostokolt, es habar a jegysorszamaink foljogositottak volna ra, keptelenseg volt kis csapatunkat egyszerre bejuttatni. Az emberek tulekedtek, mergesek voltak, termeszetesen teljesen jogosan, ugyanis a beengedo oreg tata enyhen szolva nem allt a helyzet magaslatan, keptelen volt kontrollalni, hogy ki mehet be, es ki nem. Aki beszallingozott, az mehetett...Mikor vegre nekiduraltuk magunkat, hogy jo pozicioba keruljunk a kapunal, hatulrol par suttyo kinezetu emberke hangos 'Nekem nem kell jegy ! ' felkialtasok kozepette beslisszant a kijaraton, es betelepedett az eppen meguresedett gepekbe. Na itt untam meg, visszakertem a penzt, es ennyi.
Kozben meg annyi tortent, hogy a beengedo ven fasz kezdett el reklamalni, hogy mert miert akarunk mi egyutt menni, egyenkent mehettunk volna, valamint hogy kettot ugysem mehetunk egymas utan, mert a tobbiek is varnak. (Ja, egy jeggyel kevesebb volt nalunk, mert az elejen meglobogtattuk az egyiket az oregnek, hogy mar reg mi jonnenk a szamok alapjan, o pedig elvette, es nem adta vissza, mondvan majd o beenged...termeszetesen a penz visszakeresenel a penztaros erre nem adott, es elo kellett vadaszni az oreget, hogy a penzt visszakapjuk)
No, hat ennyi. Szerintem kapjak be, ez nem huszadik szazadi szinvonal. A penzuk megvan mindenkepp, az emberszam is megvan mindenkepp, csak egy kis odafigyeles kene, es senki nem reklamalna....mert senkinek sem azzal volt baja, hogy varni kell, hanem a kaosszal.
En pedig a magam reszerol nem fogok kozelharcot folytatni egy gokartmenetert. Van meg palya egy csomo, ahol semmi problema nincsen, a szervezok figyelnek, amikor mi jovunk, akkor mi jovunk.....
Ja es ugye mondanom sem kell, hogy mivel sokan vannak, az arak is hirtelen folszoktek, mert nehogy mar ne....
udv
Levi