PEte Creative Commons License 2001.05.11 0 0 2181
NPZ!

Köszi a felvilágosítást! Akkor ez a "Rolex" eléggé össze lett "mixelve", mert a szíjon található 69623-as szám meg asszem a Yacht Master (?) azonosítója. Eredeti Rolexet soha nem állt szándékomban vásárolni, mivel stílusban abszolút messze áll tőlem az összes típusa, na meg mellesleg pénzem sincsen rá. Én egy klasszikus dátumos Doxát használok már jó ideje, és ezt semmi pénzért nem cserélném le semmire. Ezen kívül van még egy régi csodaszép Doxa zsebórám (még nagyapámé volt), és egy Rolex alapú (ami teljes hosszában kiírja a napot) Doxa karórám. Asszem innentől kezdve nem kell mondanom, hogy melyik márkához húz a szívem... Viszont a munkámhoz szükségem lenne egy órára, mert a Doxa fényesre polírozott tokozása elég sérülékeny (könnyen karcolódik). Ehhez aztán meg tök mindegy, hogy kamu Rolex, vagy műanyag Casio, a lényeg számomra az olcsóság. Már majdnem úgy is volt, hogy megveszem a "Rolexet" (komoly 5 ezer Ft-ért), de aztán egy nap alatt meg is utáltattam magam vele. Igaz, hogy az acéltoknak köszönhetően talán még az atomvillanást is túlélné (ami nagy előny), viszont az ilyen a baromi nehéz "súlyzókhoz" nem tudok hozzászokni, engem egyszerűen zavar. Úgyhogy munkára asszem veszek inkább egy PVC Casiot :-)

PEte

Előzmény: Törölt nick (2178)