Hahó!
Olyan, jó, hogy akárhányszor bekukkantok a topicra, mindig van gratulálnivaló! Most éppen Píéknek: szívből jövő gratula, és minden elképzelhető jó!
Buksi és az Anyák napja: már attól is könnyeztem, hogy elolvastam, és belegondoltam. Igaz, hogy az én hozzátartozóim már most is gondoltak rám, és mint "0 km-es kismama" (idézet apósomtól) kaptam virág-előzetest. Párocskámtól, apukámtól,apósomtól egyaránt. És még össze sem beszéltek. És persze ennél meghatóbb már csak az lesz, ha jövőre a picikém is ott lesz az apja kezében.
Mert Mosomasa alapigazságot mondott: mindenkinek közeleg a nagy nap. Amitől én most kezdek kicsit félni.
Ti mit tudtok ellene (mármint a szüléstől való szorongás ellen) tenni?
Timcsi, én is szeretném megerősíteni, amit noa mondott: ugyan itt fergetegesen jó tanácsokat kaphatsz (már csak azért is, mert azt hiszem, hogy az ide írogatók közül mindenki nagyon nagy felelősséggel éli meg az áldott állapotot), de ha problémád van, azt mindig beszéld meg az orvosoddal. Is. Biztos, ami biztos.
Estee! A táblázatot most tanulmányoztam át tüzetesen, küldöm a hiányzó adataimat a következőhöz!
Hogyan: 3. lombik
Hol: Bp., Kaáli, dr. Kulin
Ok: ismeretlen eredteű meddőség
Egyéb: 5 inszem, 3 lombik, 3 és fél év próbálkozás, közben HSG, laparoszkópia, gyógyfürdő, akupunktúra