Zacskó Creative Commons License 2001.05.10 0 0 34
Az E-klub-bal nekem a legnagyobb gondom az a tömegnyomor ami ott van. Amikor még volt Sote akkor még elviselhető volt. A bejárat előtti sor ugyan hosszú volt de odabent eloszlott a tömeg. Amikor viszont utoljára voltam úgy február környékén, borzasztó sokan voltak. A bejárat előtt álltam vagy 40 percet, míg odabbent a ruhatár előtt még ugyanennyit. Sajnos nagyon sokan vannak akiket mások előtt beengednek, vagy csak egyszerűen tolakodnak a ruhatárnál, emiatt a bejutással elmegy másfél óra. Atán odabennt is alig lehetett mozogni, iszonyú a zsufoltság, egyedül a pincében van hely de az ottani zene nem fogott meg engem, pedig szeretem a kemény technot.
Ha a tömegetől eltekintünk akkor szerintem az egyik legjobb hely a városban, a nagyteremben nagyon jó zene megy jól kombinálják a dance-slágereket a keményebb műfajokkal. A fénytechnika, a berendezés, a bárpultok elhelyezése minden nagyon esztétikus.
De sajnos mindez hiába, ha az elviselhetetlen tömeg elrontja az egészet:(

A Sotéban jelenleg egyedül az a jó, hogy nagy területen van, sok ember is kényelmesen elfér. Minden másban viszont rosszabb. Na de bízzunk benne, hogy ez változni fog. Jó lenne ha a galéria is megnyilna, de nem szeretném ha az előtér rész megszűnne, mert szerintem ott a legjobb az akusztika, emlékszem amikor a Precedance-en Budai zúzott ott:) Szerintem a legjobb az a változat amikor a galériában megy a dance meg sláger, a bejárattal szemben menne a house és trance vendég DJ-kel, leghátul pedig kőkemény techno:)
A mozi nekem nem hiányzik, azok a fapadok borzalmasak.

Előzmény: Planney (32)