Sziasztok,
Pi, nagy nagy gratula a babához, és majd légyszi a részletes élménybeszámolót mellékeld.
susok
megkérdeztem a terhesgondozóban ezt a tanfolyamot, és mivel az első júniusban pont hétfőre esik, az elmarad, és majd julis 1. hetében lehet megtekinteni.
melltartó ügyben, ezen már én is gondolkodtam, ugyanis én is azt hallottam, hogy szülés után 3 nappal nőnek meg a cicik iszonyuan. De akkor már ki tud elmenni melltartót venni. Szóval nekem azt tanácsolták, hogy a vége felé már meg lehet venni, egy jó eladó ugyis tudja, hogy mennyivel kell nagyobbat venned. Egyébként a Kékgolyó utcában van egy Anita üzlet.
te hogy hogy már megkaptad a leleteidet? Engem 30. hétre előjegyeztek UH-ra és mondták, hogy majd előtte menjek be a leleteimért. Te mikor mész a kórházi UH-ra?
buksi
olyan megható volt amit irtál, itt potyogtak a könnyeim. Mindenesetre nekem is eszembe jutott, hogy jövőre már nemcsak én köszöntök, hanem engem is köszöntenek. Persze ha szólok elfoglalt menedzserférjemnek, hogy mostmár nem csak a születésnap névnapot kell megjegyezni, hanem az anyák napját is:-)))
timcsi, remélem nem sértelek meg azzal amit irok, de egy kicsit úgy érzem, túl komplikálod a dolgokat. Szerintem tök fölösleges méricskélni a hasad, mert abból nem fogod tudni, hogy rendesen fejlődik-e a baba. Meg hogy az UH-n megadott méretek normálisak-e. Egyik baba ilyen, a másik meg olyan. Ha az elején egy picit kisebb, majd később behozza. Itt a tavasz, szivjál sok friss levegőt, pihenj sokat, és tonnaszám egyed a friss gyümölcsöt, zöldséget. Ha naponta megeszel egy almát egy banánt meg egy kis friss zöldséget, változatosan étkezel, hust, halat terjterméket, akkor nem lesz semmi gond. A vasat meg a folsavat azt persze érdemes szedni, de szerintem fölösleges itt túlizgulnod magad, hogy elegendő vitamin van-e a Maternáben, vagy nem. Abban viszont Noának teljesen igaza van, hogy ha valami gáz van, mindent kihánysz például, akkor azzal tényleg keresd fel az orvosodat. De ha csak szimplán rosszul vagy, akkor sorry, ez erről szól. Szóval, relaxálj, és készülj a közelgő esküvődre. Bár lehet, hogy az elején én is ilyen volt?:-)))
Ja és a toxoplazma, azzal tényleg vigyázz, nekem is negativ, és én sem vagyok még védett, és ráadásul együtt élek a cicámmal, aki persze gyakran kinn van. Szóval elég nagy a rizikófaktorom, Szóval lehetőleg macskákat ne büzgerélj, és ne egyél nyers húst, pl tatárbifsztek, nyers virsli, stb.
Na üdv, bocs ha kicsit hosszú voltam.