Sziasztok,
Gratulálok Piéknek a kis jövevényhez! Legyen benne sok örömötök és legyen boldog az élete!!!
Susok és a melltartó:
Az én kebleim a terhesség alatt alig nőttek, amikor belövellt a tej harmadnap, akkor viszont rohamosan váltam tejcsárdává. A terhesség alatt hordott melltartók most a közelemben sincsenek :-))). Amikor a nyolcadik hónapban anyám elment, hogy szoptatós melltartót vegyen nekem, elhajtották a boltból (van ilyen lelkiismeretes eladó), hogy jöjjön vissza szülés után. Akkor viszont leltároztak, igy egy hétig nem volt szoptatósom, pedig akárki akármit mond, nagyon hasznos. Szóval az a tanácsom, hogy szülés előtt vedd még azért meg, mert lehet, hogy akkor a rokonság kisebb gondja is nagyobb lesz. Viszont egy számmal nagyobbat vegyél. Ha nem nő nagyot a melledd a szoptatás megkezdésekor, legfeljebb picit kényelmesebb lesz. Nekem kettő van, az egyik nagyobb méret, nem tart olyan jól, de kényelmesebb, azt éjszaka hordom. A másik a "kimenő".
Estee: a történelmi hűség kedvéért: A lányok teljes neve: Emese Mária és Csenge Erzsébet, kéretik táblicskuba helyezni! :-))))))
TIMCSI!
Azonnal tűzz orvoshoz, mert a túlzott nemevés, hányás és fogyás nagyon káros lehet a babára nézve a terhesség ilyen korai szakaszában. És általában: ha gondod van, ne elégedj meg a mi (amúgy zseniális :-))) ) tanácsainkkal. Minden egészségügyi problémáddal hivd fel az orvost is haladéktalanul!!!