"Ha pl. Hollandiaban 1 ember meghal biciklivel az ut szelen, masnap kerekparutat epitenek".
Túl azon, hogy ezt nem hiszem, megjegyzem, hogy Magyarország nem áll Hollandia szintjén. De igyekszünk. De a Te negatív kisugárzásaid.... Ejnye. Pozitívabban kell látni a dolgot. Még alig több mint 10 éve itt még szocializmus volt. Ahhoz képest igencsak sokat haladtunk, mindenesetre többet, mint a szomszédok.
"Itt a Balkanon senki se varjon megoldasra."
Van megoldás. Hidd el, a négysávos út nem veszélyes 80 km/h sebességgel haladva. Én néha járok arra, és azt tapasztaltam, hogy szégyellnem kell magamat, mert betartom a sebességkorlátozást. Letolnak az útról a kamionok, bmeg, azok is 100 fölött mennek! A személygépkocsik pedig olykor 140-160-al is száguldoznak ott. A sok baleset a sok ilyen barom miatt történik. Mert az nem autópálya, tehát ott 140-el száguldani sokkal veszélyesebb, ugyanis van szemből jövő forgalom is. Ezt nem kéne elfelejteni.
"Itt dogoljenek meg az emberek vagy az ut miatt, vagy a gyerekeik az IFA es a Trabant buze miatt."
Valaki MINDIG kell panaszkodjon, és méltatlankodjon. Én a hozzád hasonlóknak egy Romániában letöltendő évet adnék, akkor biztosan nagyon megnőne az ingerküszöböd. És Magyarországot is más szemmel látnád utána.
"Szuper orszag, irany az EU."
Na látod, ebben egyetértünk.