Abulafia Creative Commons License 2001.05.08 0 0 28
MÉGHOGY 56 ELLENPÉLDA!

MÉGHOGY VÁLLVETVE HARCOLT AZ ORSZÁG!

ÉN ÚGY EMLÉXEM EGY KÁDÁR JANI NEVŰ "IGAZ MAGYAR EMBER" ADTA EL AZ ORSZÁGOT!
Nem az amik. Jó, jó az oroszok is benne voltak.
(nehogy azt higgyétek, hogy az amikat védem isten őrizz!)

Észak Írországban pedig nem az a baj, hogy az írek utálják az angolokat. Ez másodlagos dolog.
Ott a katolikusok utálják a protestánsokat. De mára már a protestánsok vannak többen. Hiába 2000 éves kelta föld. Az elmúlt 30 évben a brit hadsereg legalább kétszer vonult ki É-Írországból és mindkétszer a KATOLIKUSOK hívták vissza őket mivel a protestánsok azon voltak, hogy ÍRmagvukat is kiirtsák. Ne irigyeld te az ír "szabadságharcot".
Valaki írt itt a revízióról, meg hogy 1 millió magyar él körülöttünk. Ez nem igaz!
Összesen több mint 3 millió él csak itt a szomszedainknál.
De az elmúlt 80 évben sikerült úgy összekeverni a lakosságot, hogy ha visszacsatolnák az "ősi birtokot" akkkor egyből lenne 6 millió románunk, 3 millió szlovákunk etcetera. Hát kell ez nekünk?

Különben meg sem magunkat sem mást nem kell okolnunk sem jobbak sem rosszabbak nem vagyunk senkinél. Hajlamosak vagyunk a rossz oldalra állni de ha békén hagynak bennünket akkkor minden szarból kimászunk. Mert akárki akármit mond, 11 évvel ezelőtt nem gondoltam, hogy valaha ilyen jól fogunk állni. (Persze azon lehet vitatkozni, hogy ezt az eddigi kormányok ellenére vagy segítségével értük el.)

Fő az optimizmus!

A.
Remélem nem votam túl Off

Előzmény: NeXuS (23)