TomC Creative Commons License 2001.05.08 0 0 2017
Myrddyn
Nos. Elkövettem némi fogalmi hibákat.... A szervezők alatt azokat az embereket értem, akik az asztal másik oldalán álltak, s nem ott, ahol én. Nem akartam őket megbántani, se senki mást, csak megpróbáltam rávilágítani néhány hibára. Tudom hogy a klubvezetők ilyenkor elfoglaltak, és nem tudnak mindenre odafigyelni. Ezt úgy lehet kiküszöbölni, hogy segítőknek felelőséget kell adni. Magam is klubvezető vagyok egy másik klubban, bár az nem a SciFi-vel foglalkozik. A mi rendezvényeink havonta 1000 fő látogatóval működik, és mindehhez 8-an vagyunk klubvezetőségi tagok. Mindenkinek megvan a maga feladata és a hozzá tarozó felelősége. Nálunk is működik kisbolt, a fénytechnikát is mi kezeljük és a hang pulton is mi állunk, rendezvényenként 8 órán keresztül. Tehát az, hogy míg az asztal mögött vártam, hogy rám figyeljen az ember, de ő csak a körülötte lévő ismerőseivel foglalkozott, amíg én bele nem szóltam a társalgásukba, komoly hibának tarom. Ilyen helyre az a megfelelő ember, aki a feladata érdekében lemond a privát dolgairól, arra a kis időre.
Amit hiányoltam még az az, hogy nem esett szó a ST hátteréről, vagy akár az új sorozatról, amit ha jól tudom már talán el is, kezdtek forgatni.

VEGETABLE: Nem én voltam az első sorban, én a lelátón ültem. Félre értettél, nekem nem ismerkedési problémáim voltak. (C:

MR.FUSION: Tudom, utána lehet nézni a neten bármelyik rész tartalmának, de számomra a StarTrek egy komplex élményt nyújtó film, amit nagyon lehet szeretni. Én nekem nem az a lényeg hogy bárkinél többet tudjak a ST-ről. Egy kicsit visszatérek a 8. Osztályosokhoz. Mégha mind a 15-en tudták is a választ (ezt ugyan nehezen hinném) akkor sem jelent nekik többet egy SciFi-nél a ST. Nekik csak egy űrhajó mely a jobb részekben lövöldözni is tud. Nekem ennél sokkal több. Számomra fontos és érdekes a szociális és tudományos háttere a sorozatnak, én nem a vizuális effectek miatt nézem. Szeretem egyszerre nézni, izgulni rajta és megérteni a mondanivalóját. A ST humorát is csak az értheti, aki érzi a lényegét a filmnek. Biztos vagyok, hogy ha megkérded a 8. osztályosokat, melyik a jobb a StarWars vagy a StarTrek, az elsőt fogja választani. Hát én 1 X tudtam megnézni SW 1 részét, mondanivalója szinte semmi, még a ST pilot is 3x izgalmasabb nála.

Keresem azt a filmet, amit egy ST klubban láttam a Discovery-ről volt felvéve, és ha jól emlékszem, a ST tudományos hátterét taglalta. Ha valakinek megvan az, írjon mailt.