Nem is tudom, hogy ide kéne-e ezt írnom, de majd berakom a totalcaros topicba is.
Szóval a mogyoródi pályáról. Egyszerűen nevetséges az, hogy egy ilyen jó lehetőségekkel megáldott helyen ennyire gyalázatosak legyenek a kocsik, illetve ennyire hülyének nézzék ott az embereket.
Eddig háromszor voltunk ott baráti társaságban, de főleg azért ott, mert nem tudunk jobbat közelebb, nem azért, mert annyira király.
A legfőbb baj, hogy két autó között 2 másodperc különbség van. Ez kb 20-as köridőre vetítve 10%!
Ezt azonos képességű barátommal csere-próba keretében többször is ellenőriztük. Persze ez akkora különbség, hogy rögtön érezni is az első méterek után, és ha bizony kifogod a mezőny leglassúbb autóját, akkor oda is a szórakozásod, csak bosszankodsz, mint trabival a zsigák között.
Az gokartok nem csak motorikusan vannak különböző formában, de a futóművük is jelentős szórásban van, de ez lehet az eltérő gumik miatt is. Volt olyan gokart is, amin gyakorlatilag nem fogott a fék.
A másik gond a hozzáállással van. Miután látható volt, hogy nem lelkes kezdő amatőrökkel van dolguk, még akkor is jöttek a fárasztó hasbaakasztó dumájukkal, hogy ezek a gokartok a Schumacher pályájáról valók, és mindtökegyforma, meg semmitsemlehetállítanirajtuk. Nevetséges, hogy az egyik kocsin szigszalaggal pótolták görcsösen ragyásra a kormány folytonossági hiányát, amit hetek óta nem képesek lecserélni. (egy futam bevételéből 2-3 olyan gagyi kormányt vehetnének)
Miután az egyik látványosan szar gokartot le akartuk cseréltetni, megint jött a szokásos sumaheres duma, meg hogy előbb mentek azzal a kocsival 21 alatt. Eközben a kezünkben volt az előző futamunk papírja, melyen feketén-fehéren ott állt, hogy az aznapi legjobb időt futottuk 21.5-tel. Nagy duzzogva kicserélték.
Szóval megfogadtam, hogy mindenkit lebeszélek róla, sőt itt is közzéteszem, hátha észbekapnak. Úgy állnak hozzá, hogy Te csak perkáld a lóvét, oszt örüljél, hogy szórakozhatsz. Tiszta kommunizmus. Még jó, hogy nem kell csúsztatni zsebbe, hogy ne egy totálkáros szarba ültessenek.
Arról nem is beszélve, hogy egyik haveromnak a nemolcsó világos nadrágjára, futam közben a kormány alól leesett egy kis tartály, amiből finom kis olajos benzin folyt rá.
1400-ért egy kis benzinszag hazáig, meg a kukáig.
Vicc az egész.
MONNYANAK LE!